Huizen

Binnenkijken in het duurste Funda-huis van 18 miljoen euro

Binnenkijken in het duurste Funda huis van 18 miljoen euro
🏠 Foto: Funda

Duur, duurder, duurst. De volgende villa in Zeist steekt met kop en schouders boven alle andere huizen op Funda uit en staat terecht op plek 1 van de meest dure huizen in Nederland. Als jij de eigenaar wilt worden van dit optrekje moet je wel bereid zijn om € 18 miljoen neer te leggen. Maar wat krijg je allemaal voor deze prijs?

Het duurste huis van Nederland

Kan je het voorstellen? Midden in je eigen bos ben je de eigenaar van een gigantische villa. Niet zomaar een villa, maar de duurste villa van Nederland! Je hebt hier de beschikking over maar liefst vier verdiepingen. Maar geen stress, er is uiteraard gewoon een lift aanwezig waarmee jij snel kan verplaatsen naar de gewenste etage!

Ondanks dat je mogelijk in het duurste huis van Nederland gaat wonen, heb je alsnog voldoende privacy! Vanaf de oprit kan je het huis bijna niet zien, aangezien het helemaal verscholen ligt tussen de bomen van je bos. Daarnaast is de oprit volledig beveiligd met camera’s en een groot bedienbaar hek.

bizarre villa op funda

Spectaculaire benedenverdiepingen

In dit huis zijn twee onder verdiepingen te vinden. Het laagste niveau van het huis biedt entertainment voor iedereen met absurd groot zwembad en een aangrenzende bar. Daarnaast is hier een wellness met whirlpool voor 8 personen te vinden. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de grote fitnesszaal van ongeveer 60 m². Maar de echte kers op de taart is de prachtige bioscoopzaal van ongeveer 100 m² met plaats voor 20 personen.

Als je een verdieping omhoog gaat, heb je een absurd grote garage beschikbaar van  ongeveer 214 m² die plaats biedt ongeveer 10 auto’s. Daarnaast kan je op deze verdieping ook een wijnkelder, biljartkamer, wasruimte en twee grote voorraadkelders vinden. Mocht je personeel hebben, is er nog een ruimte van ongeveer 40 m² op deze verdieping die gebruikt kan worden voor personeel.

eigen zwembad in villa

Een echte Funda-parel

Het huis heeft een grote woonkamer van 140 m², waar jij met het gehele gezin kan ontspannen. Als je echter even alleen wilt zitten, kan je ook in de serre zitten, waar veel zon naar binnen kan komen door de grote ramen. Daarnaast is er een woonkeuken waar heerlijk gekookt kan worden. Mocht je niet in de woonkeuken willen eten, heb je natuurlijk altijd nog een eetkamer, die ook gebruikt kan worden om je boeken op te slaan. Mocht de bioscoop door iemand in gebruik zijn, kan je op deze verdieping ook de televisiekamer gebruiken!

Op de bovenste verdieping van het huis zijn vier kamers. Een van de kamers is een werkkamer met uitzicht op het bos, wat een rustgevende en productieve werkomgeving biedt. De andere twee kamers zijn slaapkamers, waarvan één met een terras voor extra licht en frisse lucht. Er is ook een groot gastenverblijf voor bezoekers die langer willen blijven. Deze kamers bieden ruimte en privacy voor iedereen in het huis.

duurste huis in nederland

Locatie in het midden van het land

Bosch en Duin is een prachtige locatie in de buurt van Zeist. Aangezien het in de provincie Utrecht licht, zit je perfect in het midden van het land. Het gebied is bekend om zijn bosrijke omgeving en rustige sfeer, wat het ideaal maakt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl. In de buurt van deze villa zijn verschillende parken, natuurgebieden en golfbanen te vinden. Ben jij bereid om het duurste huis op Funda te kopen?

grootste huis op funda

duurste nederlandse huis

duur huis in utrecht

thuisbioscoop in duurste huis

dit is het duurste huis op funda

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!