Life & Health

Ultieme droombaan: in een bepantserde auto gebouwen platleggen

droombaan gepantserde auto

Als mensen hardop nadenken over een eventuele droombaan, kom je al snel uit bij beroepen als Piloot, advocaat, acteur of profvoetballer. Maar wat als we je zouden vertellen dat je als baan in een bepantserde auto kan rondrijden om gebouwen plat te leggen? Klinkt misschien te mooi om waar te zijn.

Ultieme sloopbaan als droombaan

Oké, alleen maar gebouwen platleggen is misschien wat overdreven. Maar dat het gebeurt is een feit. Tenminste, als we het bericht wat @meervoormannen heeft gedeeld van het Instagram account @112-Nieuws-Lelystad. In het bijschrift van de foto staat:

“Gebouwtje platleggen mannen? Dan is dit wel wat voor jullie: met een pantservoertuig dwars door een school heen rijden. Gewoon gas op de plank en de muur omver beuken! Het betreft hier echter wel een oefening van de DSI, om voor te bereiden op eventuele aanslagen en situaties met vuurwapens.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEERVOORMANNEN.💥 (@meervoormannen)

“Toch wel leip, zo’n baan bij het AT. Zoekt er nog iemand een leuke baan? Is weer eens wat anders dan vakken vullen bij de Appie. Wie van jullie vrienden zou ook wel even dwars door een gebouw willen klappen?’ Of het gaat om een ludiek bericht, of echte baan betreft – wie zal het zeggen.

Dienst Speciale Interventies

Het DSI staat voor de ‘Dienst Speciale Interventies’, en is een overkoepelende dienst die de leiding heeft bij binnenlandse operaties van speciale eenheden van de politie, evenals defensie. De organisatie is in 2006 opgericht en is ondergebracht bij de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie.

Droombanen liggen voor het oprapen

Nu we het toch over droombanen hebben. Wist je dat je betaald kan krijgen als Pokémon kaarten expert? Een online veilinghuis is as we speak op zoek naar iemand die deze fulltime functie op zich kan nemen. Dus zie je het wel zitten om de hele dag bezig te zijn met de meest zeldzame Pokémon kaarten? Aarzel niet en reageer direct!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!