Money & Career

Dit kost een optreden van zanger Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries Roelvink draait al flink wat jaartjes mee in de muziekbusiness, maar dan wel op het randje van de plaat. Deze Amsterdamse antiheld is een echte doorzetter en weet telkens het shownieuws (of een reclame schnabbel) te scoren. Hij houdt er dan ook een exorbitante levensstijl op na. Maar wat kost een optreden van Dries eigenlijk? Wij trokken een gele zwembroek aan en doken in de prijzen en mogelijkheden van de zanger.

Een drieste carrière

Dries Roelvink zag het levenslicht in de Amsterdamse Jordaan op nieuwjaarsdag van 1959. Zijn vader was een voetbaltrainer en zijn moeder een zangeres. De zanger zou later in de voetsporen van beide ouders treden. Eerst als voetballer, later als zanger. In beide gevallen blijft de blonde zanger een beetje aan de zijlijn hangen. Hij verruilde zijn voetbalschoenen uiteindelijk voor een microfoon.

Dit was het begin van zijn wispelturige carrière als Nederlandstalige artiest, maar de veelzijdige Dries draait zijn gemanicuurde hand ook niet om voor een Engelstalige lovesong. De zanger is dus van alle markten thuis, ook al verkopen ze er slecht ruikende vis en patat. Hij kan echter wel goed rondkomen van zijn bezigheden als semi-BN’er. Voor een half uur zingen verdient hij meer dan veel mensen per maand verdienen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Dries Roelvink boeken voor een feestje

Met Dries op je verjaardag of bruiloft is het altijd een geslaagde avond, zo laten we ons informeren door verschillende boekingsbureau’s. Ook als we een bruin café hebben zijn we bij meneer Roelvink aan het juiste adres. Voor het luttele bedrag van €2250 per half uur komt de joviale Amsterdamse zanger de muzikale klapper van de avond brengen. Maar dat is dan wel exclusief BTW.

Dries kan zich dan wel niet meten met de grote Amsterdamse zangers, maar hij valt ook niet tussen wal en schip, al scheelt dat niet veel. Het feit dat deze vrolijke doorzetter doet waar hij het liefste mee bezig is dwingt respect af. Dries houdt van Nederland, en Nederland houdt van Dries, hetzij in beperkte mate. Hoe dan ook; als je nog 2K in een oude sok hebt liggen dan komt Roelvink graag even op de koffie

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!