Money & Career

Zien: Amsterdams restaurant Douwe Bob staat te koop

douwe-bob-restaurant-te-koop
Foto: Instagram @douwebob

We kennen Douwe Bob allemaal als populaire zanger en vader van 3 kinderen. Daarnaast is hij een stuk ondernemender dan je wellicht zou denken. Hij opende een aantal jaren geleden namelijk het Amsterdamse restaurant Stevig. Helaas kun je hier niet meer terecht om te genieten van Douwe’s keuken, het restaurant staat namelijk in de verkoop. Zou dit te maken hebben met het pannenkoekenhuis waar Douwe Bob momenteel mee bezig is?

Superster Douwe Bob

Douwe Bob werd razend populair door het programma De beste Singer-songwriter van Nederland. Later werd hij zelfs internationaal bekend door zijn deelname namens Nederland aan het Eurovisie Songfestival. Met het nummer ‘Slow Down’ bereikte hij de 11e plaats. Hierna is hij ook letterlijk wat langzamer gaan leven op carrière gebied en heeft hij vooral persoonlijk de bloemetjes buiten gehangen. Hij werd vader van 3 kinderen bij 3 verschillende vrouwen.

Ook op het gebied van ondernemen stond hij niet stil. Hij opende het Amsterdamse restaurant Stevig in Amsterdam. Na een aantal jaren dit restaurant met liefde runnen is het tijd om Stevig weer te verkopen. Hij opent namelijk binnenkort pannenkoeken restaurant Bobby’s Pancakes in Egmond aan Zee. Om dit mogelijk te maken en te focussen moet eerst Stevig in de verkoop. Hieronder beelden van Bobby’s Pancakes:

Stevig staat te koop

Na de opening in 2021 is het dus alweer tijd om Stevig te verlaten en Bobby’s te openen. We hebben geen idee of het restaurant goed liep of wat andere redenen kunnen zijn voor de verkoop. Wellicht is hij de stad zat, aangezien hij ook zijn woning in Amsterdam al te koop heeft gezet.

Het restaurant staat voor 225.000 euro k.k. op het internet. Hiervoor krijg je 156 vierkante meter aan oppervlakte aan het Van Limburg Stirumplein. Geen slechte prijs als je het ons vraagt. Hier komt echter nog wel een vastgoed-huursom van zo’n 40 duizend euro per jaar bij exclusief BTW. Geïnteresseerd? Hieronder hebben we alvast wat beelden geplaatst:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STEVIG AMSTERDAM (@stevigamsterdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STEVIG AMSTERDAM (@stevigamsterdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STEVIG AMSTERDAM (@stevigamsterdam)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!