Life & Health

Donny Roelvink schaft ijsbad aan voor verhoging testosteron na operatie

donny roelvink ijsbad

Donny Roelvink heeft aangekondigd dat hij een ijsbad in zijn tuin gaat laten installeren. Dit doet hij om de productie van testosteron te bevorderen. De 25-jarige influencer deelde dit nieuws via Instagram. Vorig jaar werd bij hem teelbalkanker vastgesteld, waarna een van zijn teelballen operatief moest worden verwijderd.

Donny Roelvink

Donny Roelvink is een Nederlandse mediapersoonlijkheid en reality-tv-ster, en is de zoon van zanger Dries Roelvink. Hij werd in Nederland vooral bekend door de tv-programma’s waar hij aan mee heeft gedaan. Ook heeft hij over de jaren een grote online fanbase weten op te bouwen. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn vader Dries, als zijn broer Dave.

Zijn bekendheid op de televisie kwam toen hij in 2015 meedeed aan het RTL 5-programma “Expeditie Robinson” en Special Forces in 2022 op Videoland. Donny Roelvink staat bekend om zijn gespierde fysiek, die hij graag met de wereld deelt. En met wereld bedoelen we al zijn 458.000 volgers op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

Hij is veel bezig met fitness en gezondheid, en heeft er in de afgelopen jaren grotendeels zijn beroep van weten te maken door veel te verschijnen in zowel bovengenoemde televisieprogramma’s als de content van verschillende fitness influencers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

Slecht nieuws in december 2022

In december van 2022 jaar kreeg hij het vreselijke nieuws dat er teelbalkanker bij hem vastgesteld was. In een interview bij radiozender FunX in gaf hij aan dat hij geen chemotherapie nodig had, maar regelmatig terug moet komen voor controle, elke drie maanden. In april liet hij weten dat hij een positieve controle achter de rug had.

Over de aanmaak van testosteron na de verwijdering van een teelbal, zei Donny zelf bij een Instagram-post: ‘Ik maak het nog wel zelf aan alleen moet ik dit wel meer gaan stimuleren als ik de kans op kinderen krijgen wil vergroten. ‘Wist je dat ijsbaden dit stimuleren? Binnenkort krijg ik deze in mijn tuin en ga ik er elke dag in.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!