Money & Career

Dit bedrag betaal je voor Antoon op je feestje

antoon-bedrag-per-optreden

Wie kent hem niet? Onze Oer-Hollandse rapper, zanger en producer Valentijn Verkerk, beter bekend als Antoon. Deze 20-jarige look a like van Lil Kleine is het momenteel helemaal aan het maken in ons koude kikkerlandje. Een feestje is tegenwoordig niet compleet zonder Antoons-hits Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo en Hotelschool. Nu weten we allemaal dat je normaal gesproken je spaarrekening moet plunderen om een artiest in te huren. We schreven al eerder over de kosten van een optreden van Dries Roelvink. Hoe zit dit eigenlijk met Antoon? Wij zochten uit wat je voor een avondje betaalt voor deze beruchte zanger. 

De 20-jarige Antoon uit Hoorn

Antoon komt nog maar net kijken. Op jonge leeftijd begon hij al met het spelen van drums en klassieke piano. Op zijn vijftiende zei hij het VWO gedag en was  hij de jongste kandidaat ooit die op de Herman Brood Academie werd aangenomen. Zijn unieke stijl met een combinatie van Hip Hop en popmuziek doet het erg goed in Nederland. Hij heeft ook al met flinke namen samengewerkt zoals the Opposites en zangeres Maan.

De zanger komt dus eigenlijk maar net kijken en is nu al razend populair. In 2020 tekende Antoon als eerste artiest bij Big2’s label Dreamteam Music en bracht hij zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ uit. Talpa Network  heeft er zelfs er mini docu-serie aan gewijd, namelijk Antoon – Was Getekend Twan. Die kun je hier bekijken

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Antoon (@antoonpb)

Hoeveel kost Antoon op je fuifje?

Het is natuurlijk heerlijk om met je vrienden in de kroeg Antoons nummer uit de muziekboxen te horen dreunen, maar nog leuker is het om hem in levende lijf te zien. Je moet hiervoor even in je buidel tasten, maar dan heb je ook wat. Voor een avondje Antoon ben je €23.750 kwijt. Dit is de prijs voor 30 minuutjes volop plezier.  De zanger maakt gelukkig korte liedjes, dus grote kans dat je jouw favoriete nummer ook langs hoort komen. Nog een troost, het kan altijd duurder. Zie hier: de 10 duurste artiesten ter wereld om te boeken.

Ben je blut maar wil je Antoon wel graag zien? Hij staat op zaterdag 17 en maandag 19 december 2022 voor het eerst in de Ziggo Dome. Klein dingetje is wel dat allebei de shows zijn uitverkocht. Wellicht kun je toch nog ergens anders kaartjes bemachtigen. De komenden maanden komen er maar liefst nog 12 nieuwe tracks van Antoon uit op verschillende EP’s en een album. Een avondje Antoon betekent dus een combinatie van bekende songs, nieuwe tracks, en hele mooi samenwerkingen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!