Girls

Demi Rutting (Temptation Island) showt ook haar eigen ‘milkshakes’ op Insta-promotie

Demi Rutting Temptation Island showt ook haar eigen milkshakes op Insta promotie 1
Foto: Instagram @demirutting

Ex-Temptation Island deelneemster en influencer Demi Rutting is een dame die het liefste de hele dag in de sportschool aan haar lichaam werkt. Na haar deelname in het programma ging haar carrière als een raket. De volgers stroomden na haar deelname op haar socials binnen. De knappe influencer maakt handig gebruik van haar bekendheid, ze weet inmiddels ook haar volgers op Instagram te verleiden.

Temptation Island en fitness

Demi Ruting deed in 2019 mee aan Temptation Island. Ze was daar een veelbesproken persoonlijkheid, wat niet zo gek is, want ze wist het destijds samen met haar toenmalige vriend Sidney Bout lang vol te houden. Het programma is een springplank voor de carrières van veel influencers. De knappe Sharida Senior heeft er ook een succesvolle loopbaan aan overgehouden en is inmiddels een populair Instagram model.

De mediapersoonlijkheid staat sinds haar deelname aan het programma volop in de schijnwerpers. Ze staat sinds 2021 in de FHM500, het lijstje met dames waar we Abbey Hoes ook in kunnen vinden. Ze doet er alles aan om in topconditie te blijven want ze heeft dezelfde mindset als Naomy van Beem. De resultaten van haar dagelijkse inspanning in de gym is te zien aan haar afgetrainde lichaam op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)

Demi Rutting brengt verleiding naar Instagram

Op de onderstaande foto prijst de influencer een eiwiteshake aan terwijl ze een laag uitgesneden topje draagt. In de caption staat te lezen dat er goed geschud moet worden voordat er gedronken kan worden. Daar weet Demi vast wel raad mee, want ze zorgt er zelf ook dagelijks voor dat ze de juiste hoeveelheid eiwitten tot zich neemt. Duizenden volgers kunnen de post op Instagram wel waarderen.

Demi Rutting laat wel vaker weinig aan de verbeelding van haar volgers over, want ze is vaak te zien in nietsverhullende kleding. De influencer heeft dankzij haar deelname aan Temptation Island een mooie carrière op de socials overgehouden. Haar 125K volgers, waaronder Olive Angus, kunnen haar aanwezigheid in ieder geval waarderen. Of Demi in de toekomst weer in een reality programma is te zien is onbekend, maar ze zal ongetwijfeld hoge ogen gooien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!