Girls

Populaire influencer Dee verrast volgers in pikante lingerie

Dee

We kennen influencer Demira van der Zeeuw het beste als Dee, want dat is de naam die ze gebruikt op social media. De aantrekkelijke blondine is onlangs een samenwerking met een lingeriemerk aangegaan, en daar heeft ze een een vurig filmpje voor op haar Instagram-account geplaatst. Dee in lingerie? Daar besteden we graag wat extra aandacht aan.

YouTube en Enzo Knol

De 25-jarige Dee is van alle markten thuis. Ze is een uitermate populaire YouTuber, maar ze kan ook zingen, en ze heeft een tijdje als invaller gewerkt op voor radiozender SLAM!. De knappe Dee is al sinds 2015 actief op social media, in dat jaar begon ze haar eigen YouTube-kanaal omdat ze in die periode van mening was dat haar talent te veel in de schaduw stond van haar toenmalige vriend Enzo Knol, een vlogger die een van de grootste YouTube-kanalen van Nederland heeft.

Toen de twee in 2018 een punt achter hun relatie zetten, ging ze echt werk maken van het vloggen. Met succes, want Dee werd al snel zeer succesvol op social media. Ze plaatst elke week een weekvlog op YouTube, maar ze heeft ook een gigantische fanbase op Instagram, waar de eveneens knappe Juultje Tieleman ook toebehoort. Zoveel volgers trekt ook bedrijven aan, zoals kledingmerken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Dee poseert in pikante lingerie op Instagram

Naast het feit dat Dee een veelzijdig talent is die zeer succesvol is in wat ze doet, ziet ze er ook waanzinnig mooi uit. De blondine zorgt goed voor zichzelf en dat is duidelijk te zien. Ze plaatste onlangs een verleidelijke Instagram-post waarop ze in lingerie poseert voor lingeriemerk Lounge, het merk waar de aantrekkelijke Deense Victoria Fuglsang ook eerder mee heeft samengewerkt.

Dee van der Zeeuw heeft maar liefst 1,5 miljoen volgers op Instagram. Ze behoort tot een van de weinige influencers die zo’n grote fanbase heeft, al is de blonde Jade Anna ook hard op weg om een miljoen volgers aan te tikken. Deze dames horen wat ons betreft thuis tussen de mooiste blonde vrouwen van Nederland, want ze zien eruit om door een ringetje te halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!