Style

Deze decoratieve baard modellen zijn de nieuwe stijltrend

decoratieve-baard-modellen-trend

Guys, de zomer staat weer voor de deur. Het seizoen waarin de wereld opfleurt en zelfs de donkerste dagen wat vrolijker lijken. Over deze vrolijke dagen gesproken – waarom zou je in deze prachtige periode altijd dezelfde baard moeten hebben? Voor de mannen die hun baard wat willen opfleuren is er nu de decoratieve baard.

Decoratieve baarden zijn helemaal in

Je leest het goed, decoratie! Dus, als je klaar bent om je innerlijke bloemist naar buiten te laten komen – hier zijn een aantal knotsgekke manieren om jouw gezichtshaar deze zomer op te fleuren. Of dat nou op een festival is of op de barbecue van je ouders – met deze baarden krijg je alle ogen op je gericht.

Stel je eens voor – je baard als een levend kunstwerk. Een baken van creativiteit en individualiteit. Elke haarstreng die zorgvuldig wordt versierd waardoor de baard een unieke expressie van stijl en persoonlijkheid wordt. Met deze ideeën breng je gegarandeerd een lach op het gezicht van mensen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BlumenHansenSylt (@blumenhansen_sylt)

1. De Bloemweelde

decoratieve baard

De baard als een weelderige tuin met een assortiment van madeliefjes, rozen en vergeet-me-nietjes. Niemand zal jouw baard ooit nog vergeten.

2. De Bloemenkrans

decoratieve baard1

Vergeet bloemenkransen voor je hoofd, draag ze gewoon in je baard. Perfect voor festivals of wanneer je jezelf gewoon een wandelend bloemenveld wilt voelen.

3. De Tropische Flamingo

decoratieve baard1

Fleur je baard op met verschillende opvallende kleuren en tropische bloemen. Gegarandeerd om de zomerse vibes om je heen te verspreiden.

4. De Bijenkorf

decoratieve baard1

Breng een hommage aan onze gezoemde vrienden door de favoriete bloemen van bijtjes in je baard te integreren. Het is de perfecte manier om te laten zien dat je milieubewust én modieus bent.

5. De Zomerse zonsondergang

decoratieve baard1

Over decoratieve baarden gesproken – Verander je baard in een prachtige zonsondergang met warme oranje, gele en roze bloemen. Het is alsof je eigen mini-hemel op je gezicht hebt.

Baard stijlen en fashionable trends

Ga jij deze nieuwe modetrend uitproberen deze zomer? Als je op zoek bent naar inspiratie kan je een van de bovenstaande ideeën uitproberen. Als je dan toch bezig bent – dit is de zomerstijl voor mannen in 2023, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!