Money & Career

Dit hossende bedrag kost een optreden van het trio De Offsiders

de-offsiders-bedrag-optreden
Foto: Showbird.com

Vergeet Antoon en Gordon, als je een feestje gaat bouwen dan zit je te wachten op De Offsiders. Deze gelegenheidsformatie bestaat uit Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder, en zingen voor een riant bedrag hun zomerhit ‘Een Aperolletje’ op jouw verjaardag. Dit legendarische trio vraagt een immens bedrag voor een optreden van een kwartiertje, maar dan gaat wel het dak eraf.

Eigen nummer en covers

De Offsiders dankt zijn naam aan het voetbalprogramma Veronica Offside. Het bovengenoemde trio bracht het nummer ‘Een Aperolletje’ in mei van dit jaar ten gehore tijdens een uitzending van Vandaag Inside, en werd meteen een hit. Het trio zit regelmatig bij elkaar aan tafel om het laatste voetbalnieuws te bespreken, maar ze zijn vanaf nu dus ook op het podium te zien, dat is een keer wat anders dan Dries Roelvink.

Wesley Sneijder is een uitstekende voetballer, maar hij heeft samen met Andy van der Meijde en Wilfred Genee een nieuwe roeping gevonden: zingen. Als je De Offsiders boekt dan brengen ze een mix van plezier, sport, en een sprankelende chemie naar je feestje. ‘Met hun zomerhit nemen ze je mee naar zonnige terrasjes‘, zo valt te lezen op de boekingssite. Je zal er wel voor moeten overwerken of je Tesla moeten verkopen, want ze komen niet voor een appel en een ei bij je langs.

offsiders optreden
Foto: showbird.com

Zoveel kost een kwartiertje Offsiders

Je kunt De Offsiders boeken via de boekingssite van Wilfred Genee. Als je het schamele bedrag van 25.000 euro neertelt dan willen ze een kwartiertje komen zingen. Het repertoir bestaat uiteraard uit hun mega-hit ‘Een Aperolletje’, maar ze zingen ook een paar covers om de sfeer te verhogen, denk hierbij aan ‘Meisjes met rode haren’ en ‘Schijn ‘n Lichtje Op Mij’. Voor die 25K heb je dus een kwartier lang feest in de tent.

Als je dit royale bedrag nog ergens op een spaarrekening hebt staan, dan ben je verzekerd van een optreden, want De Offsiders zijn de hele zomer nog volop te boeken. Als je goedkoper uit wil zijn dan kun je ze bekijken tijdens de opnames van Het Muziekfeest op het Plein in Uden op 14 juni. Dit gouden trio sleept heel Nederland mee de zomer in, om alvast in de sfeer te komen hebben we de videoclip hier vast onder geplaatst.

De Offsiders optreden kosten per kwartier

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!