Rides

De Daymak Spiritus is een snelle driewieler dat crypto mined terwijl het geparkeerd staat

Daymak Spiritus

Als je een snelle auto en een nog snellere motor combineert dan knutsel je waarschijnlijk een Daymak Spiritus in elkaar. Deze driewieler overtreft de verwachtingen van elke snelheidsduivel en wordt beschouwd als de snelste driewieler ter wereld. Wij kunnen een overdosis pk’s wel waarderen, dus hebben we uitgebreid de tijd genomen om deze razendsnelle machine te bekijken.

Crypto minen met je elektrische auto

Deze driewieler staat niet alleen bekend om zijn snelheid, maar ook vanwege het feit dat hij crypto kan minen als hij geparkeerd staat. Dat is toch geniaal? De elektrische driewieler heeft een aerodynamisch design, waardoor je als een raket door de straten vliegt als je erop zit. Het is een eco-vriendelijk voertuig dat geld oplevert terwijl je in de kroeg een biertje staat te drinken.

Er zijn twee versies beschikbaar; de Spiritus Deluxe en de Spiritus Ultimate. De standaard versie kan een topsnelheid van 137 km/u halen, en heeft een Nebula wallet en crypto mining systeem ingebouwd. Dus je kunt gewoon geld verdienen terwijl je staat geparkeerd. Maar het minen is een pluspunt, het is de power van deze machine dat hoge ogen gooit. Het mooie is het feit dat deze driewieler 100% elektrisch is.

Daymak Spiritus is een elektrische snelheidsduivel

Geen grapjes met deze milieuvriendelijke snelheidsduivel. Binnen 1-8 seconden zit je op 100 km/u, en heeft een functie om je smartphone op te laden terwijl je aan het rijden bent. Als je hem parkeert dan mine je crypto en kun je de accu vullen door middel van zonlicht. Ben je benieuwd naar de prijs van dit unieke voertuig? Lees dan snel verder, want het is lager dan je denkt.

De modellen zijn pas in 2023 te verkrijgen, maar je kunt al een pre-order plaatsen. Je betaalt in totaal 19,995 dollar voor het basis exemplaar. Blockchain- en groene technologie in een voertuig dat je binnen no-time van A naar B brengt. Ideaal. Het Canadese merk brengt een driewieler op de markt dat uniek in zijn soort is, en daarom uiterst innovatief kan worden genoemd. Check de beelden hieronder.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!