Entertainment

Datingshow MILF Manor: “Meest ongemakkelijke show ooit”

datingshow milf manor

Als je denkt dat alle concepten omtrent reality-tv inmiddels al wel bedacht zijn, heb je het gruwelijk mis. TLC’s nieuwste show MILF Manor spant de kroon als we het hebben over bizarre televisieprogramma’s. Sterker nog – de meeste kijkers omschrijven het programma als ‘verontrustend’, ‘verachtelijk’, en onze favoriet: “meest ongemakkelijke show ooit”.

MILF Manor

Acht alleenstaande moeders van in de veertig en vijftig denken dat ze meedoen aan een datingshow waarin ze mannen tussen de 20 en 30 gaan ontmoeten, maar in de eerste aflevering ontdekken ze dat die jongere mannen eigenlijk hun zonen zijn. Via social media hebben clips van de opmerkelijke show hun weg gevonden naar kijkers over de hele wereld.

En de kritiek is allesbehalve mals. De show begon ongeveer zo: In de eerste aflevering arriveren de zonen van de vrouwen bij het landhuis en krijgen ze plotseling een sms-bericht: “Je bent niet precies in de show waarvan je dacht dat ze op was. Jullie zitten nu in dezelfde datingpool.”

Het is niet heel opmerkelijk dat de datingshow door criticasters afgeschoten wordt online. De rating die MILF Manor krijgt op IMDb liegt er niet om. Wat de makers wel voor elkaar hebben gekregen: heel veel media aandacht. Dit komt vooral door de bizarre opdrachten die de deelnemers moeten doen.

Bizarre spelletjes

Maar als je dacht dat het niet gekker kon, had je het mis. In een van de eerste opdrachten moesten zowel de moeders als zonen anonieme seksuele bekentenissen schrijven op briefjes, en vervolgens raden van wie het was. “Ze is behoorlijk kinky”, zei een van de zonen over een ‘seks in de lift‘ verhaal waarvan hij dacht dat het zijn moeder was.

‘Dit kan niet erger’, horen we je denken. Denk nog maar eens. Bij een andere opdracht werden de vrouwen van middelbare leeftijd geblinddoekt, waarna ze de shirtloze lichamen van de jonge mannen moesten voelen, om zo hun eigen zoon te identificeren.

Bizarre datingprogramma’s

We dachten dat we alles wel gehad hadden na shows als FBOY Island en Ex On The Beach. Blijkbaar is de koek nog niet op voor programmamakers. Wij vragen ons vooral af of we binnenkort ook een Nederlandse MILF Manor te zien gaan krijgen. Laten we hopen op het beste.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!