Life & Health

Dankzij deze 7 cunnilingus tips zal ze jou nooit meer vergeten

cunnilingus technieken tips

Erotische intimiteit is extra lekker tijdens de winter. We hebben niet voor niets de 6 beste standjes voor tijdens de koude dagen bij elkaar gezocht. De temperaturen lopen nog harder op als je haar een cunnilingus behandeling geeft waar ze nog dagen op voort kan stomen. Jouw tong is multifunctioneel, dus waar wacht je nog op? Wij hebben namelijk de 7 beste cunnilingus tips op een rijtje gezet.

De meest effectieve cunnilingus technieken

Laten we voorop stellen dat een vrouw over het algemeen tijd nodig heeft om zich comfortabel te voelen in een erotische setting. Ze gaat zichzelf namelijk letterlijk bloot geven, dus is het onverstandig om jezelf als een hongerige hond op haar intieme delen te storten. Als je een knietje in je gezicht wil voorkomen dan volg je de onderstaande 7 tips op.

1. Zorg voor een ongedwongen sfeer

Als je de seksuele spanning opbouwt dan zal de dame in kwestie zich comfortabel voelen, waarna jij jouw magie aan het werk kan laten gaan. Zij zit niet te wachten op een haastige beffer, althans niet in het eerste stadium. Relaxed, de avond is nog jong genoeg om haar tot een hoogtepunt te kunnen brengen, dus doe het vooral rustig aan.

2. Comfortabel liggen

Zorg er in ieder geval voor dat jullie in de eerste instantie beiden comfortabel liggen. De beste standjes komen later wel. Als je een kussentje onder haar billen legt dan ligt zij wat meer met haar bekken omhoog, en jij hoeft je nek niet te verkrampen om haar oraal te kunnen bevredigen. De juiste positie is belangrijk om het niet geforceerd te laten voelen.

cunnilingus comfortabel

3. Teasen en pleasen

Als jullie beiden in een comfortabele positie liggen dan kan het spel beginnen. Je hoeft niet meteen als een doldwaze postzegellikker tekeer te gaan, want ze vindt het helemaal niet erg om gepest te worden. Begin bij haar dijbenen, kus haar rondom haar tempeltje, maar wacht even met het likken aan de kers op de taart. Ze zal het dan een stuk heter krijgen, en dat krijg jij voor elkaar, held!

4. Tijd voor cunnilingus

Wij weten uiteraard niet of je al een bepaalde techniek hebt geoefend, maar we kunnen je wel vertellen dat het de bedoeling is dat je haar clitoris stimuleert. Probeer er met het puntje van je tong achter te komen welke beweging of ritme ze het lekkerste vindt. Ze zal vanzelf aangeven of ze zit te wachten op een bepaalde beweging.

cunnilingus man

5. Let op haar lichaam

De bewegingen van haar lichaam en haar ademhaling geven al genoeg aan of jij de kunst van cunnilingus beheerst, of niet. Als je naar een paar gesloten benen kijkt dan doe je iets fout. Ook als ze totaal niet beweegt, en een beetje naar het plafond staart terwijl je bezig bent, dan kan je er vanuit gaan dat je heel ver van haar erogene zone bent verwijderd. Hijgen en kreunen (mits oprecht) is echter een goed teken.

6. Op naar het orgasme

Cunnilingus is de kunst van het oraal bevredigen van een dame. Als je haar hiermee naar een orgasme weet te brengen dan valt jou niets meer te leren, en ben je de absolute cunnilingus-master. Als je weet wat ze lekker vindt dan kun je wat kolen op het vuur gooien. Die tong is snel genoeg om haar richting de sterren te transporteren, maar dan moet je wel het tempo en de bewegingen continue houden.

7. Ze moet ook weer dalen

Als jij haar naar haar hoogtepunt hebt gelikt dan moet ze ook weer terug naar de realiteit. Laat haar daarom bijkomen als ze een orgasme heeft gehad. Ondertussen kun je haar kennis laten maken met de wetenschap over de beste standjes volgens vrouwen. Ze zal jou in ieder geval niet snel meer vergeten, want jij beheerst vanaf nu de verfijnde technieken van cunnilingus.

cunnilingus vrouw

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!