Style

Crepe City: hét sneaker evenement op 9 juli in Amsterdam

crepe-city-sneaker-evenement-amsterdam
Crepe City is het sneaker evenement op 9 juli 2023 in Amsterdam

Crepe City is al sinds jaar en dag het sneaker evenement gericht op sneaker- en streetwear-cultuur. De beweging is ontstaan in Londen, Verenigd Koninkrijk, en heeft zich in de jaren daarna uitgebreid naar andere steden. Crepe City-evenementen staan ​​bekend om het samenbrengen van sneakerliefhebbers, verzamelaars, kopers en verkopers in de wondere wereld van streetwear.

Evenement Crepe City

Dus ben jij helemaal gek van de nieuwste streetwear-mode? Ben je een fervent verzamelaar en/of handelaar, en wordt je helemaal wild van gelimiteerde releases, zeldzame vondsten en vintage stukken? Dan is Crepe City dé bestemming voor jou dit jaar. Maar het is niet alleen maar handel en winst, Crepe City biedt bezoekers vaak verschillende activiteiten en attracties.

Denk hierbij aan kunstenaarsshows, sprekers, panelgesprekken en natuurlijk live-muziek. Het evenement creëert een meeslepende ervaring voor bezoekers, waardoor ze in contact kunnen komen met de sneaker- en streetwear-gemeenschap. Het evenement heeft een toegewijde achterban, waardoor het een belangrijk evenement is geworden in de sneaker- en streetwear-scene over de hele wereld.

crepe city Amsterdam 9 juli

Crepe City op 9 juli in Amsterdam

En op zondag 9 juli keert het meest toonaangevende sneaker-evenement van Europa terug naar Amsterdam! Nederlandse sneaker-resellers van topklasse en gerenommeerde verkopers uit heel Europa komen samen om de meest zeldzame en gewilde sneakers onder één dak te presenteren. Vandaag de dag is Crepe City uitgegroeid tot een fenomeen en heeft het evenement een gevestigde naam opgebouwd in heel Europa.

Tijdens het evenement “Geen Nike/Jordan Talk” zal Maartje Van den Hurk in gesprek gaan met verzamelaars van minder bekende merken. Daarnaast staat “Sneakers in Sport” op het programma, waarin panelleden uit de dans- en basketbalwereld praten over de rol van sneakers in hun eigen disciplines. Maar bezoekers kunnen ook deelnemen aan wedstrijden en verschillende games.

crepe city Amsterdam 9 juli

Op het podium van Crepe City zullen optredens plaatsvinden van artiesten zoals Bemz, Washington en nottodaykarin. Daarnaast zullen speciale gasten, waaronder lokale rappers en DJ’s, het publiek vermaken met geweldige muzikale optredens. Mis deze kans niet om de nieuwste trends te ontdekken, exclusieve items te bemachtigen en deel uit te maken van de bloeiende sneaker- en streetwear-cultuur. Tickets kosten €12,- en zijn verkrijgbaar via Fever.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!