Girls

Dit bizarre bedrag verdient Corinna Kopf met haar pikante OnlyFans

corinna kopf

De populaire YouTuber David Dobrik onthulde onlangs het gemiddelde bedrag dat streamer Corinna Kopf verdient met haar werkzaamheden op OnlyFans. Ze stopte onlangs met het streamen op Twitch omdat haar contract met Facebook werd beëindigd. Deze bloedmooie dame stapte over op OnlyFans, en weet daar astronomische bedragen mee binnen te slepen.

De blondine heeft miljoenen aanbidders

De bloedmooie Corinna Kopf is een influencer die miljoenen fans aan haar voeten heeft liggen. Ze heeft op zowel YouTube als Instagram een grote schare trouwe fans, die allemaal graag betalen voor wat intieme foto’s van deze dame, maar dat is uiteraard verboden op beide platformen. Ze waren dan ook blij verheugd toen ze bekendmaakte dat ze een OnlyFans-account had aangemaakt.

Ze plaatst regelmatig wat filmpjes op YouTube, en gaat om met de populaire Vlog-Squad groep van David Dobrik. De 26 jarige Corinna Kopf verdiende naar eigen zeggen in de eerste 48 uur ruim 2 miljoen dollar met haar OnlyFans-account. Het zou ons niets verbazen als ze zoveel geld binnen weet te harken, want ze heeft onze aandacht ook te pakken. Deze dame is bloedmooi, en daar zijn velen het mee eens.

Corinna Kopf verdient grof geld aan OnlyFans en Instagram

De aantrekkelijke influencer weet bakken met geld binnen te slepen met haar werkzaamheden op OnlyFans, maar ze verdient ook genoeg aan haar Instagram en YouTube accounts. In de TikTok-video van David Dobrik is te zien hoeveel geld de blondine krijgt bijgeschreven op de payout-pagina van haar OnlyFans-account, en de bedragen loopt in de miljoenen. Check het filmpje hieronder.

In een goede maand weet de aantrekkelijke Corinna maar liefst 2,3 miljoen dollar binnen te slepen, en in een ‘slechte maand’ 680.000 dollar. Dat zijn bizarre bedragen om maandelijks op je bankrekening bijgeschreven te krijgen. Dat ze het goed doet bewijst ze met de aankoop van een peperdure Ferrari van 400K. Wij zijn in een gulle bui en delen haar leukste TikTok-filmpjes gratis en voor niets. Enjoy!

@daviddobrik this is absolutely insane hahaha @corinnakopf @zane ♬ original sound – DAVID DOBRIK

@corinnakopfdid they really?♬ Blick Blick – Female Rap

@corinnakopflet me be your baby mama♬ sonido original – soof!

@corinnakopf♬ original sound – drake 🗽💓💓 .

@corinnakopfshould i delete this in the morning?♬ original sound – prettygirlslovetoro

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!