Life & Health

Dit zijn 6 complimenten die vrouwen echt kunnen waarderen

vrouwen

Als je met de vrouw van je dromen op een date gaat dan wil je haar hart veroveren. Je wil dat ze net zo smoorverliefd op jou wordt als dat jij op haar bent. Maar hoe pak je dat aan? Je wilt geen domme uitspraken doen waarmee je haar afschrikt, of nog erger, zij jou keihard uitlacht. De oplossing is geniaal in zijn eenvoud; geef haar complimentjes. Wij hebben een selectie gemaakt waarmee jij rechtstreeks in haar hartje kruipt.

Complimentjes aan vrouwen die ze wel kunnen waarderen

Ten eerste moet je onthouden dat het brein van vrouwen anders werken dan het brein van een man. Vrouwen denken niet per definitie aan eten, bier, en tieten. Dus haar complimenteren met ‘haar mooie kadetten waar een flinke worst tussen past’ is iets teveel van het goede. Vrouwen zijn verfijnder, dus moet je jouw compliment daarop aanpassen. Als je haar dus complimenteert met haar mooie achterwerk zeg je ‘zo te zien sport je veel, want je hebt mooie billen’.

Veel vrouwen zijn van nature onzeker. Ze zuigen de bevestiging dat ze er goed uitzien op als een droge spons in een emmer water. Dus gooi die verzameling dickpics aan de kant, want daarmee maak je geen indruk. Het is jouw mond die de eerste stap moet zetten, en ook twee stappen verder tijdens het daten bereik je meer met dit instrument. Goed! Complimentjes. Ga ervoor zitten en leer ze uit je hoofd.

vrouwen compliment

1. Wat zie je er goed uit!

Dit is misschien een inkoppertje, maar vergeet je lichaamstaal niet. Als je dit complimentje geeft dan moet je haar van top tot teen bekijken. Dus spreek deze woorden niet uit terwijl je naar vogelstront op een lantaarnpaal staat te kijken. Nee, je observeert haar, en concludeert dat ze er perfect uitziet, got it?

2. Ik voel me vertrouwd bij jou

Vrouwen houden ervan om te verzorgen. Ze willen graag de bevestiging dat jij helemaal jezelf bij hen kan zijn. Met deze woorden zeg je eigenlijk ‘ik wil bij geen andere vrouw zijn, want bij jou voel ik me het prettigst’, en dat vinden vrouwen een geruststellende gedachte. Dit compliment kun je gewoon tussen een glas wijn en een biertje doorgeven, die vergeten ze echt niet.

vrouwen complimenten vertrouwd

3. Wat ben je een knappe vrouw

Voordat je dit compliment geeft dan kijk je haar eerst een seconde of tien aan, zonder wat te zeggen. Ze zal denken dat haar mascara is uitgelopen, of dat er plotseling een puist op haar voorhoofd is verschenen, dus zal ze onzeker aan jou vragen waarom je zo zit te staren. Daarna spreek je dit compliment uit, succes gegarandeerd.

4. Ik heb nog nooit iemand zoals jou ontmoet

Dit complimentje zal ervoor zorgen dat ze zich speciaal voelt, maar let op! Spreek deze woorden zacht uit, ietwat dromerig, want als je de toon in je stem maar een enkele octaaf te hoog legt, dan zal ze het anders opvatten. Als je de vraag ‘hoezo, vind je me raar dan?’ terugkrijgt dan zit je fout. Het draait allemaal om de manier waarop je iets zegt.

vrouwen

5. Je hebt een goede smaak

Ja, inderdaad. Ook al vind je die spongebob-boxershort die ze aan jou cadeau geeft verschrikkelijk, je zegt het niet. Draagt ze een legging met tijgerprint? Daar ben je het helemaal mee eens. Bestelt ze ananas op haar pizza? Ook dan vind je nog steeds dat ze een goede smaak heeft. Jouw mening komt later wel, als je alleen thuis zit of zo, in je boxershort.

6. Mag ik jouw mening hierover?

Vrouwen geven graag hun mening. Soms ongevraagd, maar dat is niet erg, want in jouw ogen is zij het meest wijze en aantrekkelijkste schepsel op aarde. Als je een vrouw om haar mening vraagt dan bevestig je deze bovenstaande eigenschappen. Jij kan niet leven zonder haar mening, jouw leven loopt helemaal mis als je haar mening niet krijgt, duidelijk?

vrouwen complimenten mening

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!