Food & Drinks

Mix je eigen ultieme cocktails met deze intelligente cocktailmachine

cocktailmachine

Black & Decker heeft een tijd terug op de Consumers Electronics Show (CES) bekend gemaakt dat er een intelligente cocktailmachine op de markt gaat komen. Deze machine is vergelijkbaar met een moderne koffiemachine, maar de Bev van Black & Decker perst er heerlijke cocktails uit in plaats van koffie. Wij lusten wel een drankje, nemen we deze innovatieve machine even onder de loep.

Black & Decker en Bartesian

Black & Decker is een samenwerking aangegaan met Bartesian, een bedrijf dat soortgelijke cocktail machines maakt. De Black & Decker Bev cocktailmachine werd tijdens de CES onthuld, en sindsdien staan mensen in de rij om er eentje te bemachtigen. Het is een heerlijk idee dat je met een druk op de knop jouw favoriete cocktail samen kan stellen. Het idee erachter is geniaal in zijn eenvoud.

Je maakt gebruik van voorgemixte pods die de eigenschappen van een cocktail bevatten. In die pods zitten de specifieke ingrediënten van een cocktail, behalve alcohol. Naast het apparaat is er plaats voor vijf verschillende soorten drank, die door rietjes uit de flessen wordt gezogen. Met een druk op de knop mixt deze cocktail machine de ingrediënten uit de pod met de gewenste drank. Dat belooft een lekkere avond aan de borrel met je vrienden.

cocktailmaker pods

Geautomatiseerde cocktailmachine

Er is naast de vijf plaatsen voor flessen drank, zoals rum, ook plek voor een fles (bruisend) water. Het is dus ook mogelijk om alcoholvrije cocktails uit de machine te laten komen, waar een lekker bubbeltje in zit. De gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de vele opties dat het apparaat te bieden heeft maken van de Bev een populaire machine. Liefhebbers van cocktails zitten hier zeker op te wachten.

Het is ook mogelijk om de gewenste alcoholsterkte in te stellen. Daarna mixt de machine de sterke drank met de ingebrachte capsule en perst hij er binnen dertig seconden een heerlijke cocktail uit. Deze handige cocktailmachine is ook nog eens erg betaalbaar, voor 300 euro is hij te bestellen op de eigen website, of via Amazon. De Black & Decker Bev is jouw eigen bartender op het aanrecht.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!