Rides

Christiano Ronaldo koopt nieuw speeltje, een peperdure McLaren Senna

Christiano Ronaldo koopt peperdure McLaren Senna

Het ging de superster afgelopen jaar misschien niet helemaal voor de wind, zowel sportief gezien als privé, maar geld heeft de Portugees inmiddels genoeg en ondertussen ook een flinke autocollectie. Onlangs werd daar een nieuwe aan toegevoegd namelijk een peperdure McLaren Senna…

Ronaldo kwam afgelopen jaar meer in het nieuws dan hem waarschijnlijk lief was, zo werd hij onder andere aangeklaagd voor verkrachting en heeft hij ook nog steeds mot met de Spaanse belastingdienst van zijn tijd toen hij nog bij Real Madrid voetbalde. Met zijn nieuwe club Juventus wist hij afgelopen jaar wel weer het kampioenschap te behalen in Italië maar werden ze in de kwartfinales van de Champions League door Ajax uitgeschakeld waardoor het seizoen toch in het water viel voor de club.

Maar goed, dan sta je op het veld en dan baal je eventjes maar zodra je de deur instapt van je miljoenenvilla ben je dat waarschijnlijk snel vergeten. Inmiddels wordt het vermogen van Ronaldo op z’n half miljard geschat en wat doe je als man als je zoveel geld hebt? Precies, dan ga je dure speeltjes kopen. Zijn autocollectie bestond al uit onder andere een Bugatti, een Ferrari F12tdf en nu dus ook een McLaren Senna. Een 789-pk sterke sportauto die dankzij een 4.0-ltr twin-turbocharged V8 motor van 0 naar 100 sprint in 2.8 seconden. Je kan zeggen wat je wilt over Ronaldo maar smaak heeft die wel!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!