Girls

Carmen Lauren Visser is de vriendin van Antoon en zorgt voor hyperventilatie op Tiktok

carmen-lauren-visser-antoon-tiktok

Je kent Antoon vast van zijn hits als Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo en Hotelschool. Deze jonge rapper/artiest heeft binnen een jaar veel bekendheid weten te vergaren en zelfs de Ziggo Dome weten uit te verkopen. Met al deze faam en roem komt ook de nodige aandacht van het vrouwelijk schoon. Carmen Lauren Visser is zijn oogappeltje en we snappen direct waarom hij voor haar is gevallen. Ze is een megahit op Tiktok en zorgt voor hyperventilatie. 

Carmen Lauren Visser: liefje van Antoon

Van de besneeuwde toppen in de Zwitserse Alpen, tot het Saadiyat eiland in Dubai, deze prachtige brunette is overal geweest. Carmen Lauren Visser is een echte wereldreiziger, die haar basis in Amsterdam heeft. Ze is echter ook veel in Parijs te vinden, waar ze een groot gedeelte van het jaar doorbrengt. Ze is met recht een femme fatale te noemen en ook Antoon kon zijn ogen niet van haar afhouden.

Ze brengt veel tijd door met reizen, maar uiteindelijk ligt haar hart in Nederland. Als ze niet reist dan is ze druk met haar studie International Business Administration aan de VU. Ook op social media gaat ze als een speer. Met 42K volgers is ze inmiddels flink beroemd aan het worden in Nederland.

Carmen is een ster op Tiktok en Instagram

Als we kijken naar de jaloersmakende foto’s op haar Instagram-account weet de aantrekkelijke Carmen Lauren Visser elke plekje. We zien haar poseren op de mooiste bestemmingen, soms in de sneeuw, en dan weer ergens op het strand. Wij leggen er graag een keer een handdoekje naast, en we zijn ook niet te beroerd om haar een handje te helpen met het insmeren van haar zonnebrandcrème. Of Antoon dit leuk zal vinden betwijfelen we echter.

Wij vinden deze studente leuk, daarom hebben we een van haar Tiktoks voor jullie uitgelicht. Wat denken jullie, is Carmen klaar om de deur uit te gaan? Wij durven met een volmondige ja te reageren. Vergeet ons niet even te volgen op Tiktok, guys!

@guys.nl Is het vriendinnetje van Antoon @carmenlaurenvisser ready to go? 😍 #carmen #antoon #relatie #wow #knap #fy ♬ So High – Doja Cat

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!