Rides

Must have: caravan met twee verdiepingen en een dakterras

caravan

De Zweedse caravanfabrikant Kabe weet hoe je een caravan moet upgraden. Ze hebben in 2018 een exemplaar uit hun Imperial-lijn gepakt, en deze voor hun zestigjarige bestaan keihard gepimpt. Het resultaat is een caravan met twee verdiepingen en een royaal dakterras. Wij willen meer zien van dit sterk staaltje Zweedse innovativiteit, dus legden we graag even onze trekhaak bloot voor een ontmoeting.

De Kabe Imperial Tower

Caravanfabrikant Kabe heeft een sleurhut uit hun Imperial-lijn gepakt en er een verdieping bovenop gebouwd. Ze hebben ook een trap aan de binnenkant van de caravan bevestigd, waardoor je het idee krijgt dat je daadwerkelijk in een appartement staat. Het interieur is bekleed met donker leer, hout en stoffen bekleding. Ze hebben ook gedacht aan ruziemakende stelletjes, want de bedden staan uit elkaar.

Als je een hekel aan die gore toiletgebouwen op de camping hebt dan kun je met deze gepimpte caravan je hart ophalen, want er zit een douche en toilet ingebouwd. Dit is werkelijk een huis op wielen, de meeste caravanbezitters zullen met afgunst kijken als ze jou het terrein op zien rijden met dit gevaarte. Je zult wel moeite moeten doen om dit exemplaar te kunnen kopen, want er is maar 1 exemplaar van gemaakt.

Een dakterras op je caravan

Mocht je deze caravan weten te bemachtigen dan hoef je geen handdoekje op de grond neer te leggen om heerlijk te kunnen zonnebaden. Deze super-caravan heeft namelijk een eigen dakterras dat met een luifel is te bedekken. De caravan was een tijd te huren, maar het bedrijf waarbij dat kon bestaat niet meer. De eigenaar is vast en zeker met dit pareltje naar de noorderzon vertrokken.

Mocht je wel in staat zijn om de locatie van deze gepimpte caravan te vinden, dan heb je een auto met veel pk’s en een stevige trekhaak nodig om hem op te halen. Er zit nogal wat gewicht in dit exemplaar, dus kost het nogal wat moeite om hem naar je vakantieadres te slepen. We hebben hieronder een filmpje geplaatst waarin we de Kabe Imperial Tower in volle glorie kunnen zien. Slapen in deze caravan is zeker een bijzondere overnachting.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!