Girls

Candy-Rae Blind is de beeldschone vrouw van voetballer Daley Blind

Candy-Rae Blind

Profvoetballer Daley Blind staat aan de top van zijn voetbalcarrière. Na een avontuur bij Manchester United trapt hij sinds 2018 weer de ballen voor Ajax in het doel. Hoewel zijn scherpe ogen vaak op het doel zijn gericht weet hij door zijn mooie vrouw ook dat liefde blind maakt. Wij zijn in ieder geval betoverd door zijn prachtige wederhelft. Maak kennis met Candy-Rae Blind.

De vrouw van Ajax voetballer Daley Blind

Candy-Rae en Daley Blind stapten in 2019 in het huwelijksbootje en zijn sindsdien onafscheidelijk (voor zover het werk het toelaat). De 30-jarige Candy-Rae is namelijk danseres van beroep, en daarvoor vliegt ze de hele wereld over. Ondanks hun drukke bezigheden hebben de twee tortelduifjes tijd om voor hun twee kinderen te zorgen. De brunette heeft een druk, maar vreugdevol bestaan, en dat is te zien.

Vrouwen van voetballers hebben vaak een carrière waar ze zelf aan werken, al worden ze vaak gezien als ‘de vrouw van’. Net zoals Noor Omrani is Candy-Rae een vrouw die makkelijk haar eigen boontjes kan doppen, en een prima inkomen genereert met haar werk als danseres en veelgevraagd model. Ze staat graag voor de camera, en dat is te zien, want ze heeft er duidelijk plezier in.

Candy-Rae scoort blind op Instagram

De aantrekkelijke brunette heeft maar liefst 37.9K volgers op Instagram, die regelmatig een kijkje in haar drukke leventje krijgen. Ze deelt veel foto’s van haar gezin, maar ze maakt ook tijd vrij voor zichzelf. Daley Blind mag in zijn handen knijpen met zo’n mooie vrouw naast zich, want Candy-Rae is met recht zijn mooiste doelpunt ooit. Wat een mooie verschijning is deze dame.

Candy-Rae Fleur weet op Instagram dus blind te scoren, dat is wel te zien aan de hoeveelheid volgers. Wij maakten een rondje op de Instagram account van deze aantrekkelijke danseres, en dat heeft een hoop mooie plaatjes opgeleverd. We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt, die we hieronder graag met jullie delen. Bij ons heeft ze in ieder geval gescoord.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!