Food & Drinks

Burger King lanceert ‘Super Cheeseburger’: 20 plakjes kaas op jouw burger

burger-king-super-cheeseburger-thailand
De Thaise aankondiging

Ben jij dol op kaas? Dan is dit een schitterend moment in de historie voor jou. Er gaat momenteel namelijk een nieuwsbericht totaal viraal rondom Burger King. Het gaat om een bepaalde cheeseburger die het niveau van kaas  naar een nieuw level brengt. De crème de la crème onder de cheeseburgers, of een beetje overdreven? We laten de keuze bij jou.

Dit is de Super Cheeseburger

Jouw geliefde cheeseburger heeft namelijk een flinke upgrade gekregen in Thailand. Volgens CNN is er namelijk een Super Cheeseburger geïntroduceerd afgelopen weekend. Deze Super Cheeseburger bevat geen vlees, maar enkel en alleen kaas. Maar liefst 20 plakjes zijn er te vinden op deze lekkernij. Je kunt deze burger voor $3,13 scoren in de Thaise Burger Kings. We zijn benieuwd of dit concept ook naar andere landen gaat komen.

Op Facebook deelde Burger King een bericht waarop ze duidelijk attendeerden dat het om een echte actie gaat: “Dit is geen grap. Dit is echt.” Niet veel later ging de Super Cheeseburger volledig viraal op TikTok. Nu zagen we het bericht ook voorbij komen op Nederlandse websites.

super-cheeseburger-burger-king

Smakelijk viraal gaan

Vooral op TikTok gingen video’s over deze burgers als een speer. Mensen testen de burgers op dit platform en delen een review. Wat ze precies van de burgers vinden konden we nog niet goed vertalen. We zien wel een hoop gelukkige en verbaasde gezichten. Dat belooft in ieder geval veel goeds.

In Amerika gaat een andere Burger King-sensatie viraal. Het gaat daar om een thema rondom de bekende Whopper. Daar hebben ze namelijk een Spider-Man-themaburger. Je kunt een Whopper scoren met een rode bun, een slimme marketingtruc die ook hard viraal gaat. Wij krijgen er vooral heel erg veel trek van. Wanneer komen dit soort thema’s naar Nederland?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!