Living

Brad Pitt verkoopt zijn villa 30 jaar na aankoop met gigantische winst

brad pitt verkoopt zijn villa

Brad Pitt heeft een enorm rendement op zijn investering gemaakt na de verkoop ervan. Het betreft een vrijstaande villa in Los Angeles. Bijna drie decennia geleden kocht hij het ‘Los Feliz-huis bij Elvira’ voor een schamele $ 1.7 miljoen. Inmiddels is het plan om de villa voor een veelvoud te verkopen.

Brad Pitt verkoopt zijn villa

Bijna dertig jaar geleden kocht hij het huis, waar hij, samen met zijn gezin, jarenlang heeft gewoond. Inmiddels hebben Radar Online en TMZ gemeld dat hij van plan is om het eigendom te verkopen voor een bizar bedrag van 39 miljoen dollar. Dat komt neer op een winst van $ 37.3 miljoen. Niet gek.

Het huis werd gebouwd in 1910 door een oliebaron, waarbij TMZ meld dat de acteur in de loop van de jaren aangrenzend vastgoed heeft gekocht om de grootte van het huis uit te breiden. Ook zegt de nieuwsbron dat het hetzelfde huis us waar gitaarlegende Jimi Hendrix ‘May This Be Love’ schreef.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Gigantische villa

In totaal is het huis 6.692 m2 groot. Het komt inclusief een zwembad, skatepark en privé tennisbaan. Het doet ons in zekere zin denken aan het landhuis van Will Smith. Als we alle bronnen mogen geloven is het huis inmiddels verkocht. Het is echter nog de vraag wie de nieuwe trotse eigenaar is. Brad Pitt en zijn ex-vrouw, Angelina Jolie, woonden een aantal jaren in het uitgestrekte huis in LA met hun zes kinderen.

Na hun breuk in 2019 kocht Jolie een huis in de buurt. In een interview met het Britse Vogue zei ze over die desbetreffende beslissing: “Ik wilde dat het dicht bij hun vader was, die maar vijf minuten verwijderd is. Ik voelde druk om naar binnen te gaan. Alsof ik was binnengeslopen waar DeMille en [Charlie] Chaplin zouden rondhangen”, zei ze. Brad Pitt verkoopt zijn villa omdat hij ‘op zoek was naar iets kleiners’, aldus een onbekende bron.

brad pitt verkoopt zijn villa
Bron: Google Maps

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!