Living

Bouw je eigen huis voor slechts 2.000 euro met Everywhere Travel Co

Bouw je eigen huis voor slechts 2.000 euro met Everywhere Travel Co

Worden de huizenprijzen jou inmiddels ook iets te gortig en zou je het niet erg vinden om midden in de bush te wonen? Dan is deze hut misschien wel iets voor jou! Je moet het bouwpakket alleen wel even zelf in elkaar zetten maar voor slechts een luttele 1700 euro ben je klaar en eigenaar van een 147 vierkante meter woning..

Het ontwerp van de 8-persoons hut is gebaseerd op de Amerikaanse vakantiehuizen van de jaren ’60 en beschikt over drie slaapkapmers, drie badkamers, een keuken en natuurlijk niet te vergeten een riante woonkamer. Mocht je niet heel handig met je handen zijn of heb je gewoon simpelweg niet zoveel zin om te klussen dan heeft het bedrijf die de woningen verkoopt een aantal handige oplossingen. Zo kun je bijvoorbeeld het bedrijf zelf inhuren voor de bouw of kan je natuurlijk ook een andere aannemer in dienst nemen.

Everywhere Travel Co. AYFRAYM A Frame Cabin 2

Everywhere Travel Co. AYFRAYM A Frame Cabin 1

Everywhere Travel Co. AYFRAYM A Frame Cabin 3

Het basispakket kost slechts zo’n 17oo euro maar daar komen natuurlijk nog wel een aantal kosten bij zoals vergunningen, het plaatsen van de fundering, etc. In totaal kunnen de kosten oplopen tot ongeveer 2 ton, kortom een schijntje als je het vergelijkt met de huidige huizenprijzen!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!