Sports

Met deze bodysuit ben je helemaal klaar voor de zomer

bodysuit-sixpack-kopen

Tijdens het surfen op het web kwamen we iets tegen wat dé ideale oplossing is voor de ongemotiveerde sportman. Als je liever sixpacks drinkt en daarom geen afgetrainde buik hebt, maar wel wilt, dan is deze bodysuit een goede investering. Vanaf nu kan jij ook het lichaam van een Griekse God hebben, en het mooie is; het kost geen inspanning.

Bodysuit voor de ongemotiveerde sportman

Als je jouw omgeving wilt overtuigen van jouw ijzersterke en sportieve doorzettingsvermogen, of alle ogen op je gericht wilt krijgen terwijl je met een strak t-shirt een biertje bestelt, dan is deze bodysuit echt iets voor jou. Jij hebt helemaal geen sportschool nodig met deze geniale uitvinding. Laat al die andere sportievelingen hun tijd maar verdoen terwijl jij er topfit uitziet terwijl je bier en bitterballen naar binnen werkt.

Gewichtheffen is voor losers. Jij kan voor de slimste weg kiezen, en het kost je geen druppel kostbare zweet. Deze bodysuit verandert jou in een Rambo, in een afgetrainde ladykiller waarvoor vrouwen massaal in katzwijm vallen. Brad Pitt en Tom Hardy kunnen jou niets maken, want jij hebt een bodysuit, en zij niet. Een afgetrainde look hebben was nog nooit zo simpel, en dat zonder enige inspanning.

bodysuit-klaar-zomer-bestellen

Een sixpack zonder training

Je betaalt wel een aardig prijsje voor deze bodysuit, maar dan heb je wel wat. Je kunt kiezen voor een full-body bodysuit, of je kunt besluiten om alleen je armen, of sixpack aan te schaffen. De prijzen variëren tussen de 250 en 500 euro, maar dat is een schijntje vergeleken bij het geluk dat dit pak je brengt. Je kunt ook meteen het abonnement op de sportschool stopzetten, want dat is met dit pak verleden tijd.

Het lichaam zoals dat van Hercules was nog nooit zo dichtbij. Wie kan zeggen dat hij een sixpack heeft zonder training? Alleen mensen die zo slim zijn geweest om deze bodysuit aan te schaffen. We hebben iemand gevonden die op het geniale idee is gekomen om dit pak aan te schaffen en dit op YouTube te zetten. De reacties van zijn vriendin zijn hilarisch.

Bron: Manly.nl

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!