Living

Top aannemer Bob Sikkes inhuren kost je minstens een klein fortuin

bob-sikkes-inhuren-bedrag
Bob Sikkes te gast bij SLOEPTV (Bron: YouTube)

Als je op zoek bent naar een aannemer die van aanpakken weet en jouw aankomende verbouwing tot een succes kan maken, waarom niet Bob Sikkes inhuren? De ervaren aannemer heeft al talloze keren bewezen dat hij een expert is in het omtoveren van ‘gewone’ klushuizen tot adembenemende woningen, denk aan het populaire programma Kopen Zonder Kijken. Maar wat betaal je eigenlijk als je deze topper wil inhuren?

Aannemer Bob Sikkes van Kopen Zonder Kijken

Als we kijken naar wat voor huizen hij allemaal verbouwd heeft zal het je niks verbazen dat Bob Sikkes voornamelijk opereert in het hogere segment woningen. In een interview wat hij gaf aan Veronica Superguide zei hij over het plotselinge succes van Kopen Zonder Kijken: “Er is even een hausse geweest toen Kopen Zonder Kijken ontplofte, maar laten we het ook niet groter maken dan het is.”

Maar de belangrijkste vraag was natuurlijk: Hoe diep moeten je zakken zijn om Bob Sikkes zijn bed uit te krijgen? “Ik heb momenteel verbouwingen lopen tussen de 80.000 euro en de drie miljoen.” Daar zegt hij wel bij: “Ex-klanten gaan bij mij altijd voor. Soms zijn het stellen die uit elkaar gingen en daarna allebei bij me kwamen. Ook verbouw ik wel eens voor de kinderen van klanten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Libelle Magazine (@libelle)

Bob Sikkes inhuren

Alleen genoeg budget is dus niet voldoende voor zijn aannemers diensten. Er komt ook een stukje geluk bij kijken. Ook moet hierbij gezegd worden dat zijn focus voornamelijk ligt in en rond Amsterdam. Niet heel gek ook, aangezien zijn bedrijf daar gevestigt is: “Ik doe ook projecten buiten Amsterdam, maar dan moeten ze echt van formaat zijn”, sluit hij af. Zelf heeft ook een

Het moge duidelijk zijn dat als je Bob Sikkes inhuurt, je garantie hebt voor kwaliteit en vakmanschap. Er is bijna niemand te vinden die zoveel kennis heeft over het realiseren van droomhuizen voor zijn klanten. Bob Sikkes kan elke verbouwing tot een succes maken. Zijn eigen huis is hier het perfecte voorbeeld van. Dus ben je op zoek naar een aannemer om je huis te transformeren, dan is Bob Sikkes your guy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AD.nl (@ad_nl)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!