Rides

In deze extreem dikke auto rijdt Andy van der Meijde

Andy-van-der-Meijde-bmw-auto

We kennen de goedlachse Andy van der Meijde van zijn realityshow, voetbalcarrière bij Ajax, en als scheidsrechter bij WK in lingerie. Hij heeft het meeste succes met zijn YouTube-kanaal ‘Bij Andy in de auto’, waarin hij bekende Nederlanders interviews terwijl hij een rondje rijdt. Maar dat rondje rijden doet hij wel in een hele dikke auto, een BMW M8 Competition.

Auto van Andy van der Meijde gestolen

De auto van de vrolijke media-persoonlijkheid werd op een ludieke wijze aan hem aangeboden. Zijn oude BWM werd geruisloos uit zijn garage gereden en daarvoor in de plaats heeft de autodealer de nieuwe BMW M8 Competition teruggeplaatst. Toen ze met zijn oude auto met gierende banden het terrein verlieten, rende Andy geschrokken naar buiten in zijn pyjama, waarna hij zijn gloednieuwe auto te zien kreeg. Een patsermobiel past goed bij de oud-voetballer.

Het kan heel goed zijn dat de diefstal een promotiestunt van de autodealer was in samenwerking met van der Meijde, maar dat terzijde. Hij heeft in zijn BWM een hoop bekende Nederlanders mogen interviewen. Zo had hij FHM modellen, acteurs en voetballers op de passagiersstoel zitten, wat hilarische taferelen opleverde. Bekijk hieronder beelden van de nieuwe BMW van Andy.

Een overval op zijn BMW M8

Andy van der Meijden houdt wel van een geintje, maar hij kreeg tijdens een interview met Mocro Mafia acteur Marouane Meftah de schrik van zijn leven toen zijn BMW werkt klemgereden en er een paar overvallers met bivakmutsen uitstapten. Andy bedacht zich geen moment en wist de overvallers op vakkundige wijze af te schudden. Later bleek het een set-up te zijn van Marouane, die een geintje met hem uit wilde halen.

De auto is geliefd onder criminelen. De sportauto heeft een High Performance M Twin Turbo 8 cilinder benzinemotor en heeft 625 pk. Het is de snelste en krachtigste BMW die in dit standaard model te verkrijgen is. Met een indrukwekkende acceleratie van 0 naar 100 in 3,2 seconden en, 0 naar 200 seconden in 11 seconden ben je vliegensvlug weg als er een paar gasten met bivakmutsen aan komen rennen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!