Girls

Deze klussende blondine weet wel raad met gereedschap

gereedschap

Als er iemand is die weet hoe ze een bos hout voor de deur moet bewerken dan is het de chick in deze TikTok-video’s wel. Ze timmert hard aan de weg met haar account, en dat zal niet alleen zijn omdat ze weet hoe ze moet schuren. Wij besloten om haar eens goed door te zagen, dus geven we deze stoere meid even wat extra aandacht.

Ze weet hoe ze moet boren

Helaas kennen we de naam van deze blondine niet, maar we kunnen wel zien dat ze weet hoe ze een gat moet boren en vullen. Daar kan de gemiddelde man een voorbeeld aan nemen. Ze is ook niet vies van wat handwerk als ze moet schuren. Zo te zien is het aardig warm in haar gezellige schuurtje, maar van ons mag de kachel wel iets hoger. Van haar krijgen we graag les in handenarbeid, dat is zeker.

We zijn wel telkens afgeleid. Zou dat komen door al dat jaloersmakende gereedschap wat ze in haar koffer heeft zitten? Ze weet hoe ze om moet gaan met een liniaal, dus het heeft bij deze meid geen zin om de verhalen groter te maken dan ze zijn. Ze weet hoe ze mannen van het kastje naar de muur stuurt, en dat vinden wij niet erg, als ze deze maar zelf maakt als wij erbij zijn.

Haar gereedschap is groter

Wij zijn geen houten Klaas, maar we vinden het niet erg om Pinocchio te zijn, zolang we maar mogen liegen zodat ze ons kan bewerken. Wat een prachtige meid is dit. Ze is handig genoeg, dus ze zal niet snel op een houtje te hoeven bijten. Wij komen haar graag een handje helpen, of twee. Maar zo te zien is dat niet nodig, en doet ze alles op eigen houtje. We komen graag een keer wat lijm en spijkers bij haar lenen. Wij houden wel van blondines, we konden eerder Nina Agdal bewonderen. Zou zij ook zo handig zijn?

Haar TikTok-account is in ieder geval razend populair en krijgt er dagelijks volgers bij. Wij zijn in ieder geval al grote fans van deze knappe houtbewerkster. Ze tart alle wetten van de zwaartekracht, want met zo’n zware voorgevel is het vreemd dat ze niet voorover valt. Wij trakteren jullie bij deze op een paar filmpjes van deze aantrekkelijke timmervrouw. Zij maakt haar eigen salontafel, en wij kijken toe.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!