Life & Health

Blind date nachtmerrie: vrouw brengt 23 familieleden mee

blind-date-nachtmerrie-23-familieleden
Een blind date kan altijd voor verassingen zorgen

Het vinden van de perfecte partner kan soms een uitdaging zijn. Voor Liu, een Chinese man op zoek naar liefde, begon zijn zoektocht met een blind date met een vrouw genaamd Zhang. Wat begon als een eenvoudige ontmoeting, ontaardde al snel in een onvergetelijke vreemde gebeurtenis die hem nog lang bij zal blijven.

Daten met de gehele familie

Liu had geen idee wat hem te wachten stond toen Zhang opdaagde voor hun blind date. Tot zijn verbazing kwam ze niet alleen, maar vergezeld door maar liefst 23 van haar familieleden. Dit onverwachte gezelschap overweldigde Liu, maar hij besloot zich open te stellen voor deze ongewone situatie en toch op de date te blijven. Dit is wel even wat anders dan wanneer je date iets zegt wat je beter niet kan zeggen op een eerste date.

Terwijl de avond vorderde, begon Liu zich steeds ongemakkelijker te voelen. Hij merkte dat de familieleden van Zhang dure drankjes en sigaretten bestelden, alles op kosten van Liu. Dit vond hij ronduit belachelijk, maar hij bleef beleefd en bleef zitten tot het einde van de date, hopend dat de situatie zou verbeteren.

koppel aan het daten

Bizarre rekening voor Liu

Aan het einde van de avond kreeg Liu de schrik van zijn leven toen hij de rekening voorgeschoteld kreeg. Zhang vond namelijk dat Liu ook het deel van haar familie moest betalen. Het bedrag was maar liefst 20.000 yuan (ongeveer 2600 euro). Liu besloot niet te betalen en weg te gaan, waarna Zhang betaalde en Liu voor de rechter sleepte. Waarschijnlijk zou Liu liever een rijke vrouw daten die voor alle dates zou betalen.

De rechtbank besloot de zaak in het voordeel van Liu te beoordelen, wat wij zelf ook niet zo gek vinden. Ze stelden vast dat hij alleen verantwoordelijk was voor zijn eigen deel van de maaltijd, wat neerkwam op ongeveer 1.400 yuan (ongeveer 182 euro). Het was een opluchting voor Liu, aangezien hij nu niet langer hoefde op te draaien voor de buitensporige uitgaven van Zhang’s familie. Persoonlijk denken wij dat er geen tweede date in zit. blind date

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!