Money & Career

Burna Boy’s bizarre eisen: van een privéjet tot 500.000 dollar

bizarre-wensen-burna-boy-show
Foto: @burnaboygram

Zondagavond stond Burna Boy dan toch echt in het Gelredome. Waar alle fans een paar weken geleden nog flink werden teleurgesteld, werden ze ondergedompeld in een sfeervol Afrikaans bad. Damini Ebunoluwa Ogulu, beter bekend als Burna Boy, heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest getalenteerde personen in de muziekindustrie. Zijn wensenlijst voor een internationale show heeft hij dan ook aangepast op zijn succes, dat is namelijk niet mis.

Bizarre eisen van Burna Boy

Wanneer de succesvolle rapper op het podium staat, gebeurt er iets magisch. Zijn optredens zijn legendarisch en zijn aanwezigheid eist de aandacht van het publiek, wanneer hij onder andere “Last Last” in zet. Om ervoor te zorgen dat hij in topvorm is en zijn artistieke visie tot leven kan brengen, vraagt hij een duizelingwekkend bedrag van $500.000 per internationale show, lezen we op Manly. Maar dat is nog maar het begin!

Om ervoor te zorgen dat hij altijd op tijd en in stijl arriveert, eist Burna Boy dat er een privéjet met minimaal 13 zitplaatsen voor hem klaarstaat. Dit geeft hem niet alleen het comfort dat hij verdient, maar stelt hem ook in staat om zijn creatieve proces onderweg voort te zetten. Dan valt het bedrag wat Boef pakt met een zomertour nog aardig mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Burna Boy (@burnaboygram)

In de watten gelegd

Maar dat is niet alles. Als een ware levensgenieter wil Burna Boy ook omringd worden door luxe. Daarom heeft hij niet minder dan 8 auto’s, een Sprinter-bus en een busje die hem opwachten bij elke showlocatie. Hij houdt ervan om in stijl te reizen en zijn entourage volgt zijn voorbeeld. En als het aankomt op accommodatie, is alleen het allerbeste goed genoeg.

Hij eist maar liefst 10 luxe hotelkamers omringd door alle voorzieningen die hij nodig heeft om zich thuis te voelen. Maar laten we het niet vergeten: Burna Boy houdt ook van feesten! Zijn hotelkamer moet altijd goed gevuld zijn met zijn favoriete drankjes, waaronder Hennessey, Jack Daniels en de beste Champagne. Met zijn geliefde drankjes binnen handbereik kan hij ontspannen en zich voorbereiden op de bruisende optredens waar hij zo bekend om staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Burna Boy (@burnaboygram)

Meervoudig prijswinnaar

Het is duidelijk dat Burna Boy geen concessies doet als het gaat om zijn carrière en zijn publiek. Zijn muzikale reis begon in 2013 met de release van “Like to Party” en sindsdien heeft hij de wereld veroverd met zijn krachtige en meeslepende muziek. Hij heeft talloze prijzen en erkenningen ontvangen, waaronder Best International Act bij de BET Awards en Best World Music Album bij de Grammy Awards.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!