Huizen

Bizar grote villa met absurde wijnkelder en gym staat te koop op Funda

Foto's: Funda

Heb jij altijd al een eigen fitnessruimte, bioscoop, wijnkelder en zwembad willen hebben? Wij hebben een riante villa gevonden op Funda gelegen in Breda. Dit pareltje beschikt over maar liefst 7 slaapkamers en 4 badkamers. Laten we snel een kijkje nemen naar dit absurde optrekje.

Slaapkamers met luxe badkamers

In totaal zijn er 7 slaapkamers te vinden in deze riante villa. Vijf daarvan zijn op de eerste verdieping te vinden. Maar liefst vier van deze slaapkamers hebben een ensuite badkamer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je op iemand moet wachten als jij wilt douchen! De master bedroom heeft daarnaast ook nog openslaande deuren die je naar een terras brengen.

Via dit terras kan je ook de gigantische tuin bereiken. In deze tuin kan je uiteraard een zwembad vinden. Daarnaast is het zeker geen overbodige luxe dat er ook een overdekte veranda is in deze tuin. Hier kan je dus heerlijk zitten, zelfs wanneer het regent!

vrijstaande villa in breda

Gigantische souterrain met bioscoop, fitnessruimte en wijnkelder

Het souterrain in deze villa is absurd groot. Op een oppervlak van maar liefst 190m2 kan je een thuisbioscoop, gigantische wijnkelder en je eigen fitnessruimte vinden. Er blijft zelfs ruimte om als opslagplaats te gebruiken!

In deze gigantische villa is zelfs een lift aanwezig om naar de tweede verdieping te gaan. Deze tweede verdieping heeft twee slaapkamers en een wasruimte. De slaapkamers zijn zo groot dat dit ook als volledige appartementen gebruikt kunnen worden. Ideaal als jij voor een periode een vriend bij je hebt slapen die graag een stukje privacy wilt.

eigen wijnkelder in villa

Gelegen in het altijd gezellige Breda

Deze villa is te vinden in Breda Zuid. Dicht in de buurt heb je het Ulvenhoutse bos, waar je heerlijk tot rust kan komen met een wandeling in de natuur. Daarnaast zijn dicht bij enkele scholen, winkels en sportverenigingen te vinden. Wil jij eigenaar worden van deze riante villa? Dit optrekje staat nu voor € 2.875.000 te koop op Funda.

ruime villa met eigen gym op funda

gerenoveerde villa in breda

riante villa in breda op funda

grote villa op funda

ruime villa met zwembad en wijnkelder op funda

Riante villa op funda

riante villa op funda gevonden

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!