Food & Drinks

Leukste kadotip: slimme bierhouder voor in de douche

bierhouder-douche

Echte pilsbazen drinken wel eens een biertje onder de douche. Na een lange dag, of voor het uitgaan, is er niets lekkerder dan die warme stralen en een koud biertje. Het perfecte moment om te genieten van een goudgele rakker. Voor iedereen bij wie nu het water in de mond loopt is er een geniaal item te koop: de handige bierhouder.

Bierhouder in de douche

Tijdens het douchen met pils is het handig als je jouw biertje kwijt kunt. Want waar laat je dat koude pilsje als je jouw haren aan het wassen bent? Als je hem op de grond zet komt er water of schuim in, iets wat je absoluut niet wilt. Gelukkig is daar nu een slimme oplossing op bedacht. Dit had natuurlijk iedereen wel kunnen bedenken, maar we hebben het niet gedaan.

Je maakt de bierhouder vast aan de muur, op een strategische plek waar het water of schuim niet in de buurt kan komen. Plaats jouw koude biertje in de houder en je hebt dit probleem opgelost. Dit is perfect voor mensen die moeite hebben met multitasking. Problemen zijn er om opgelost te worden! Dan hoeven we niet langer meer met andere zaken bezig te zijn, maar hoef je alleen nog maar puur te genieten van je biertje.

bierhouder onder douche

Nu te koop op Bol.com

Uiteraard wil je deze houder nu meteen bestellen. Voor jezelf of als kado voor een verjaardag. Hier maak je namelijk elke pilsbaas mega blij mee. Het leukste aan deze handige gadget is dat hij helemaal niet duur is. Als je nu slim bent, licht je je sportclub in dat ze deze moeten aanschaffen. Dan kun je na de wedstrijd heerlijk een biertje doen met je teamgenoten onder de douche, zonder geklungel.

Uiteraard kun je de houder ook gebruiken om andere dingen in te zetten. Je telefoon, scheermesjes, flessen, etc. Je kunt de bierhouder hier bestellen op Bol.com. Proost!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!