Life & Health

De 7 beste standjes voor mannen met een maatje meer

beste standjes maatje meer

Mensen met een maatje meer kunnen net zoals hun slankere geslachtsgenoten uitstekend genieten van een stomende sessie in de slaapkamer. Met een beetje variatie is niets mis, dus zijn andere standjes ook voor deze mensen meer dan welkom. Sommige standjes zijn wat moeilijker uit te voeren als je wat meer zwaarlijvig bent, maar er zijn zeker genoeg mogelijkheden. Wij hebben een paar leuke tips.

Beste standjes voor zwaarlijvige mensen

Sommige standjes zijn simpelweg niet te doen voor mensen met een maatje meer, sterker nog, veel standjes zijn zelfs voor mensen met een normaal postuur amper uit te voeren. Niets is echter onmogelijk, en experimenteren kan heel leuk zijn, zoals we eerder benoemden in het artikel over de 5 beste standjes volgens vrouwen.

In dit artikel behandelen we een aantal standjes die prima zijn uit te voeren als je wat extra liefde te bieden hebt. In de beste standjes voor mannen met een kleintje hebben we al een aantal handige tips gedeeld, maar we besteden nog wat extra tips in dit artikel, want de liefde mag in alle vormen en maten worden gevierd. Check deze handige tips:

standjes maatje meer shallow hall

1. Lepeltje Lepeltje

Dit standje hebben we ook al behandeld in de beste standjes voor tijdens de koude dagen. Jullie gaan beiden op jullie zij liggen, waarna de man zich achter de vrouw positioneert. Als zij haar benen goed optrekt dan is het voor de man prima mogelijk om haar goed te penetreren. Ondertussen kan hij haar lekker bij borsten pakken.

 

2. Missionaris extra

Het missionarisstandje is veruit het meest beoefende en populaire standje wereldwijd. Dit standje hebben we al eerder behandeld tijdens de 6 beste standjes voor een stomende tijd in de auto. In dit geval legt de man een aantal kussentjes onder de kont van de vrouw, waarna haar liefdestempel makkelijker toegangbaar wordt, en hij er dus zonder problemen binnen kan treden.

3. Doggystyle fauteuil

Doggystyle is het tweede favoriete standje van koppels wereldwijd. We kunnen aan de naam al zien dat jullie gebruik gaan maken van het meubilair, spannend! In dit geval gaat de vrouw over de leuning van een fauteuil, sofa, of ander zitmeubilair hangen, waarna de man in dit verhaal een prachtig uitzicht op haar derrière krijgt. Daarna kan hij haar zonder enige moeite doggystyle pakken.

standjes maatje meer sitcom

4. Doggystyle

Als jullie de meubels niet lastig willen vallen dan kan het altijd nog prima op het bed hoor. De truc is dat de vrouw met haar bovenlichaam op het bed zakt, waarna haar bilpartij goed omhoog komt te liggen. De man kan haar daarna zonder moeite van achteren verwennen. Dit standje is prima uit te voeren als je wat voller van postuur bent. Deze positie zagen we ook al voorbijkomen in de beste standjes volgens mannen.

5. Reverse cowgirl

De vrouw in dit verhaal heeft helaas een wat minder uitzicht tijdens dit standje, of ze moet van voeten houden. Bij de reverse cowgirl gaat de vrouw met haar rug naar de man toe op zijn liefdesknuppel zitten, waarna ze zelf het ritme en de diepte kan bepalen. Deze positie is uiterst effectief voor mensen die wat meer zwaarlijvig zijn.

6. De gehengelde stervis

De naam van dit standje is een stuk creatiever dan het standje zelf, maar dat maakt deze positie niet minder spannend. De vrouw gaat tijdens dit standje op haar buik op het bed liggen, maar ze laat haar benen lekker over de rand bungelen. Daarna kan de man in dit verhaal haar achterwerk een stukje omhoog trekken, en haar de liefde geven dat ze verdient.

7. De gespreide adelaar

De gespreide adelaar lijkt een beetje op een uitgebreide versie van de missionaris, maar de vrouw ligt dan iets hoger met haar billen, waarna ze haar benen zo ver mogelijk spreidt zodat de man bij haar naar binnen kan. Als zij op haar rug gaat liggen en zoveel mogelijk kussens onder haar onderrug legt, dan komen jullie een heel eind.

standjes maatje meer shallow hall1

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!