Life & Health

Dit zijn de beste standjes voor een spetterende trio

beste standjes trio

Een relatie tussen twee mensen kan op seksueel gebied passie en vuur betekenen, maar wat als jullie bijvoorbeeld alle standjes al hebben uitgeprobeerd, en dat vuur langzaam begint te veranderen in een waakvlammetje? Dan wordt het tijd om een beetje seksuele olie op het vuur te gooien. Het kan dan bijvoorbeeld spannend zijn om er een persoon bij te nemen tussen de lakens. Maar welke standjes zijn dan het leukste? Wij hebben uiteraard de beste tips.

Beste standjes voor een trio

Het is vanzelfsprekend dat de aandacht eerlijk wordt verdeeld als het zover komt. Het is dus belangrijk dat de juiste standjes worden uitgevoerd, zodat jullie alle drie gelijktijdig kunnen genieten van dat spannende spelletje. De beste standjes voor in de auto kunnen jullie dus al wegstrepen, want daar is al bijna geen plek voor jullie tweeën, of het moet een busje zijn.

We gaan er dus even vanuit dat jullie een comfortabel bed gaan gebruiken voor dit avontuurtje, en dat de standjes die we in dit artikel behandelen daarop zonder moeite kunnen worden uitgevoerd. Mannen kunnen hun sextoys lekker in het kastje laten liggen, want aan twee vrouwen hebben ze hun handen vol. We gaan in dit artikel dus uit van een stomend spel tussen een man en twee vrouwen. Here we go!

trio dames

1. De stomende locomotief

Tijdens het opstoken van de stomende locomotief kunnen de erotische temperaturen flink oplopen. Een van de vrouwen gaat op haar rug liggen, waarna de andere vrouw haar oraal bevredigt. Tegelijkertijd neemt de man deze vrouw doggystyle, het standje dat we eerder voorbij zagen komen in de beste standjes volgens vrouwen.

2. De hete driehoek

Als jullie toch oraal bezig zijn dan kan de man in dit verhaal net zo goed meedoen. Tijdens dit standje gaan jullie alle drie lekker op jullie zij liggen. Daarna kan de ene vrouw naar hartelust bij de andere vrouw aan de gang, waarop de andere vrouw lekker aan de schwanz van de man zuigt. Op deze manier komen jullie allemaal tegelijk aan de beurt.

trio

3. De gedeelde banaan

De gelukkige man in dit liefdesspel heeft twee vrouwen die wel raad weten met zijn banaan, dus waarom zouden ze hem niet delen? Als de twee dames de man tegelijkertijd oraal bevredigen dan kan de man even rustig nadenken over het volgende standje, terwijl hij geniet van het gelukzalige moment. Tijdens dit standje kan de man liggen of staan, die keus is helemaal aan jullie.

4. Standje 69 plus

Standje 69 is onder stellen favoriet, maar met een persoon extra kan dit standje een extra dimensie krijgen. Dit standje is al favoriet onder mannen, maar vrouwen weten hun weg ook wel te vinden. Tijdens deze actie voeren de vrouwen standje 69 uit, waarna de man de vrouw die bovenop ligt doggystyle neemt.

trio american pie

5. De dubbele dipper

Het voordeel van deze trio is het feit dat de man dubbel kan genieten van alles wat erbij komt kijken. Tijdens dit standje gaat de vrouw in missionaris positie op de andere vrouw liggen, waarna ze elkaar lekker kunnen ontdekken. De gelukkige man in dit verhaal heeft dan de beschikking over twee heilige tempels waar hij om de beurt een bezoekje aan kan brengen.

6. De gezichtzitter

En wederom is de man de gelukkige derde die wordt verwend door twee hete vrouwen. Tijdens dit standje gaat de ene vrouw met haar cadeautje boven zijn gezicht hangen, en laat zich oraal bevredigen. De andere vrouw gaat ondertussen op zijn harde beste vriend zitten en doet de cowgirl, het standje wat we eerder voorbij zagen komen tijdens de beste standjes voor mannen met een kleintje.

trio charlie sheen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!