Life & Health

Dit zijn de 6 beste standjes voor tijdens de koude dagen

beste standjes koude dagen

De winter staat weer voor de deur, dus moet er weer extra worden geknuffeld om lekker warm te blijven. Met de hoge energieprijzen is het soms beter om de verwarming een graadje lager te zetten en gezellig bij elkaar onder de dekens te kruipen. Een stomende liefdesdaad ligt dan op de loer, en dat is helemaal oké, want met de onderstaande tips kan het bij jullie thuis flink warm worden.

Standjes voor tijdens de herfst en winter

Als de temperaturen dalen dan wilt jouw beste vriend achter de rits het liefste in zijn schulp kruipen, maar geen zorgen, we hebben de beste standjes voor mannen met een kleintje ook al behandeld. Als jullie na een romantische boswandeling koud en nat thuiskomen dan is er genoeg reden om de kleding uit te trekken en wat stoom af te blazen.

Wij hebben met veel genoegen onderzocht wat de beste standjes voor tijdens de koude dagen zijn. We hebben met vuur en stoom gewerkt om het onderstaande lijstje vorm te geven, maar dat hebben we voor jullie over. Na het lezen van dit lijstje kunnen jullie het contract van de energiemaatschappij opzeggen, want met de warmte en energie die bij deze standjes vrijkomen komen jullie makkelijk de winter door.

standjes bed

1. In bad

Laten we beginnen bij een gezamenlijk bad om even op temperatuur te komen. Jullie kunnen veel intieme standjes uitvoeren terwijl jullie in bad liggen, zoals de cowgirl, een standje dat we eerder tegenkwamen toen we de beste standjes volgens vrouwen behandelden. Een warm bad samen is heerlijk tijdens de koude dagen.

2. De winter missionaris

De missionaris is veruit het meest beoefende en populairste standje van de meeste stelletjes. Dit standje gaat eigenlijk hetzelfde als de normale positie wanneer jullie de missionaris uitvoeren, alleen is een zacht kussentje onder haar billen en een deken over jullie hoofd een extra warme toevoeging.

standjes missionaris

3. De winter lotus

Dit standje klinkt verfijnd, en dat is het ook. Bij dit intieme standje gaat de vrouw op de man zitten, waarna ze haar benen stevig om zijn middel slaat. Heerlijk dicht tegen elkaar aan. Daarna kan de vrouw in deze positie het ritme bepalen terwijl jullie elkaar diep in de ogen aankijken. uitgebreid zoenen is uiteraard ook ten zeerste aangeraden.

4. Lepeltje, lepeltje

Dit standje is bij uitstek geschikt om lekker warm in bed (met of zonder dekens) beoefend te worden. Lepeltje, lepeltje is lekker intiem. De man gaat achter de vrouw liggen en houdt haar stevig vast terwijl hij het ritme bepaald. Ondertussen is een verdwaalde hand in de richting van haar borsten uiteraard niet erg.

standjes lepeltje lepeltje

5. De lage cowgirl

Tijdens dit standje gaat zij bovenop hem zitten en kan ze het ritme bepalen. Daarna buigt ze voorover totdat er een body-to-body situatie ontstaat. Ze rust op haar ellebogen, die ze naast zijn hoofd heeft liggen, de man heeft in dit geval het uitzicht van zijn leven. De temperaturen lopen hoog op tijdens dit standje, ideaal voor tijdens de koude dagen.

6. Hot doggy style

Hebben jullie de doggystyle-positie al een keer geprobeerd? Dit is de hete variant, want het is tenslotte ijskoud buiten. De vrouw gaat op haar knieën zitten, waarna naar beneden zakt zodat haar borst op het bed komt te liggen. Daarna gaat de man bij haar naar binnen terwijl hij haar van achteren omhelst. Reken er maar op dat het kwik in de kamer zal stijgen.

standjes hot doggystyle

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!