Life & Health

Dit zijn de 5 beste standjes voor mannen met een kleintje

standjes

Mannen die van mening zijn dat hun jongeheer wat aan de kleine kant is baseren vaak hun mening op de gigantische seksslurf die ze zien in pornofilms. Wees gerust, die van jou is waarschijnlijk niet zo klein als je zelf denkt. Maar als je toch gezegend bent met een kleine steigeraar, dan kun je nog best wat standjes uitvoeren. Wij hebben de 5 beste standjes voor mannen met een kleintje opgezocht.

Klein geschapen mannen

Het is vooral de seksindustrie dat ervoor zorgt dat veel mannen onzeker worden over hun beste vriend. Laten we voorop stellen dat de kundige cameramannen op de set gebruik maken van allerlei trucjes om het geslachtsorgaan van de acteur groter te laten lijken. Er zijn uiteraard mannen die helaas helemaal achterin de rij stonden tijdens het uitdelen van de voortplant-organen.

Deze mannen kunnen vrouwen nog best de dakpannen van het dak laten schreeuwen met de juiste standjes. Deze standjes zijn op zich niet moeilijk uit te voeren, en passen wellicht ook in het lijstje met de beste standjes volgens vrouwen. Dus laat dit lijstje aan je vriendin zien, neem haar mee naar de slaapvertrekken, en breng ze in de praktijk.

standjes

1. De shoulder holder

Waarom zou ze haar benen om je middel slaan als ze ze ook op je schouders kan leggen? Als ze dat doet dan wordt de mogelijkheid om dieper te penetreren vergroot, waardoor jij met je kleine schwanz een stuk makkelijker bij haar naar binnen kan. Ze heeft er enige lenigheid voor nodig, maar niet overdreven veel. Dit is een prima standje voor mannen met een kleintje.

2. Cowgirl

Als zij bovenop jouw hitsige kaboutervriend gaat zitten dan kan ze zelf bepalen hoe diep ze gaat. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van het heuvelachtige en turbulente uitzicht. Omdat ze bovenop je zit kan er maximale penetratie plaatsvinden. Dat klinkt heel aantrekkelijk, en dat is het ook als je een kleinere penis hebt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een sexstoy bij te gebruiken.

standjes cowgirl

3. Doggystyle

Als zij met haar welwillende derrière voor jouw opgewonden paaltje beweegt dan kun je toch niet anders dan hem er met volle overtuiging in parkeren? Dit standje is perfect voor mannen met een maatje minder, en het is ook nog eens het favoriete standje van de meeste vrouwen. Deze win-win situatie werkt prima, dus ga ervoor tijger!

4. De Spork

Dit standje klinkt als de naam van een inwoner van een andere planeet, maar jij laat haar sterretjes zien met dit standje. Jullie beginnen met de oude en vertrouwde missionaris positie. Daarna legt ze een been over je schouder, waarna je haar penetreert terwijl je in de richting van dat been leunt. Ideaal standje voor jou en je kleine drilboor.

standjes spork

5. De platte doggystyle

Nu denk je waarschijnlijk dat we niks beters weten te verzinnen dan weer een op-zijn-hondjes positie, en dat is ook zo. Dit standje is beter dan veel andere standjes, en zoals je ziet ook creatief uitvoerbaar. In dit geval beginnen jullie zoals de normale doggystyle, maar daarna zakt ze tot haar buik bijna op het bed ligt. Succes gegarandeerd.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!