Life & Health

De 6 beste standjes voor een stomende tijd in de auto

beste standjes auto

Liefde kent geen grenzen, dus kan het voorkomen dat jullie niet van elkaar af kunnen blijven als jullie na een romantische date onderweg zijn naar huis. Er is dan niets mis met het parkeren van de auto, om daarna even alle remmen los te gooien. Maar voordat jullie vol gas gaan is het handig om te weten welke standjes het beste zijn om uit te voeren in de auto. Wij hebben 6 handige tips op een rijtje gezet.

Standjes voor in de auto

Het voordeel van de liefdesdaad in de auto uitvoeren is het feit dat het op elke plek kan. Op de parkeerplaats voor de supermarkt bijvoorbeeld, of terwijl je bij de drive-thru wacht op je Big Mac. De meeste auto’s zijn echter niet gemaakt voor dit soort stomende praktijken, dus kan het gebeuren dat de versnellingspook per ongeluk in de verkeerde versnelling schiet, if you know what i mean.

Dit is te voorkomen door de juiste standjes te doen tijdens jullie vurige en amoureuze actie. Het scheelt een hoop geklungel, en als het om snelle drift gaat dan zitten jullie daar niet op te wachten. Met de onderstaande tips benutten jullie de ruimte in de auto optimaal, en kunnen jullie met de vlam in de pijp het rubber verbranden. Probeer ze allemaal, ze zijn het de moeite waard.

standjes auto

1. Oraal garnaal

Je hoeft het gas niet in te trappen voor het opstarten van deze motor. Zet de leuning van de stoel zo ver mogelijk achterover en geniet van datgene waar jouw romantische date zo goed in is. Dit is het perfecte begin van een passionele sessie waar geen enkele airco in de auto tegenop kan. Dit kan overigens ook terwijl de chauffeur de auto bestuurt.

2. Motorkap doggystyle

We zagen doggystyle al eerder voorbijkomen in de beste standjes volgens vrouwen. Bij een aangename buitentemperatuur is dit standje prima uit te voeren. De vrouw in kwestie buigt voorover op de motorkap, waarna de man zijn harde voortplantings-cilinder zijn werk laat doen. Let op! Dit standje is niet geschikt tijdens een hittegolf.

standjes auto doggystyle

3. Achterbank Missionaris

Dit aangename en zeer vertrouwde standje kan bijna overal worden uitgevoerd, dus ook op de achterbank van jouw saaie en uitgeleefde auto. Zij gaat lekker op haar rug liggen, en jij er bovenop terwijl je steunt op het aanwezige interieur. Een andere optie is de passagiersstoel, helemaal omlaag met de leuning en gas erop met die lolly.

4. Lepeltje-Lepeltje

Dit standje zagen we ook voorbijkomen in het artikel over de beste standjes tijdens de koude dagen. In de auto wordt het wat krapper, maar dat verhoogt het knuffelgehalte juist. Zij gaat op de achterbank liggen, met haar gezicht richting het stuur. Hij neemt plaats achter haar, waarna de versnelling langzaam opgevoerd kan worden.

standjes

5. De Cargirl

Dit standje werkt hetzelfde als de bekende cowgirl-positie, maar de naam is in dit geval om voor de hand liggende redenen veranderd. De man neemt plaats op de bijrijdersstoel (weer de leuning zover mogelijk naar achteren) en geniet van haar bewegingen terwijl ze bovenop hem zit. Als ze echt helemaal los wilt gaan dan kan ze de leuning gebruiken als houvast. Dit standje is ook geschikt voor mannen met een kleintje.

6. De hot-seat

De man kan in dezelfde positie blijven zitten als in standje nummer 5. De vrouw draait zich om, en gaat met haar rug naar hem toe op zijn beste vriend zitten, waarna ze het dashboard kan gebruiken om zichzelf af te zetten. Tijdens dit standje kan de dame zelf het ritme bepalen, dus als ze een beetje gevoel voor ritme heeft dan heeft de man in kwestie de rit van zijn leven.

standjes hot seat

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!