Life & Health

Gaan met die banaan: 6x de beste sextoys voor mannen

beste sextoys mannen

Sextoys worden allang niet meer alleen voor vrouwen ontwikkeld. Er bestaan ook hele collecties voor mannen. Er zitten voordelen aan het stoppen met masturberen, maar waarom zou je dat doen als je jezelf kunt vermaken met een vibrerende blowjob simulator? Wij hebben de 6 beste sextoys voor mannen opgezocht, zodat jij je handen vrij hebt om ondertussen te kunnen videobellen met bijvoorbeeld je werkgever.

1. Sloppy Toppy blowjob simulator

Simpele kunstvagina’s zijn allang uit de mode. Een echte vent koopt een Sloppy Toppy. Waarom? Omdat deze vibrerende kunstvagina vijf zuigstanden en negen verschillende vibraties heeft. Maar er is nog meer; op het moment dat je op je hoogtepunt zit dan druk je op een magisch knopje, waar je een vacuüm-stand mee activeert. Dit is de koning onder de sextoys.

sextoys toppy sloppy SHOP NU VOOR 69,95 EURO

2. Aii Masturbator

We weten niet wie model heeft gestaan voor de zeer realistische look, maar aan alles is gedacht. Dit kunstpoesje voelt aan als een echte huid, en is binnenin voorzien van knobbeltjes en ribbeltjes die een echte vagina nabootsen. Deze sextoy voor de man is prima voor soloseks. Het voordeel is dat je maar één keer hoeft te betalen, je hoeft er niet mee te trouwen, en er komt weinig tot geen geluid uit.

sextoys aii masturbator SHOP NU VOOR 29,95 EURO

3. Vibrerende cockring

Als je deze vibrerende cockring aanschaft dan til je jouw erectie naar een hoger level. Er zitten maar liefst tien verschillende standen op, dat is eens wat anders dan standjes voor gevorderden. Met deze sextoy ben jij ’the lord of the cockrings’, en kan ook prima gebruikt worden als je een relatie hebt. Het materiaal is waterdicht en gemaakt van zeer zachte siliconen.

sextoys vibrerende cockring SHOP NU VOOR 34,95 EURO

4. ME’ADAM Pro II Masturbator

Deze Me’adam Pro II wordt omschreven als een intelligente masturbator. We gaan er niet vanuit dat dit apparaatje jouw huiswerk maakt, maar wel in staat is om de secretaresse van je werk na te bootsen. Er zit een ingebouwde climax button op die ervoor zorgt dat je een orgasme krijgt van ongekende proporties. De binnenkant is voorzien van stimulerende randen, noppen en vormen.

sextoys me'adam masturbator SHOP NU VOOR 89,95 EURO

5. Maximus erectiepomp

Of je tijdens het gebruik van deze penispomp op zijn Latijns gaat ejaculeren weten we niet, maar de Maximus erectiepomp haalt wel alles uit jouw beste vriend. De pomp heeft een lengte van 23 cm en een diameter van 5,5 cm. Met de handpomp en de ontlast knop kun je jouw erectie langer behouden en ervaar je meer comfort. Dit apparaat is een klassieker onder de sextoys.

maximus erectiepomp SHOP NU VOOR 23,90 EURO

6. Pocket Pussy

Je hebt met deze Pocket Pussy tijdens elke gelegenheid een imitatie-vagina bij de hand. Handig voor als je uit eten gaat, of als je moet wachten bij de tandarts. Bij hoge nood heb je deze compacte vacuüm-zuigende sextoy binnen een handomdraai op je jongeheer gezet. Je kunt hem overigens ook handsfree gebruiken, dan kun je ondertussen een gin-tonic klaarmaken.

sextoys pocket pussy SHOP NU VOOR 40,99 EURO

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!