Life & Health

Bekende mensen met een open relatie waarvan je het niet wist

open relatie bekende mensen

Een open relatie hebben is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, en dat gaat uiteraard in goed overleg. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten als je een open relatie hebt, want als er geen goede afspraken worden gemaakt dan ligt een relatiebreuk op de loer. Er zijn beroemde mensen die hun open relatie publiekelijk toe hebben gegeven. We hebben een aantal van hen op een rijtje gezet.

Bekende mensen met een open relatie

Als je een celebrity bent dan ligt je leven onder een vergrootglas, en in het geval van paparazzi en juicekalanen lichten ze het liefste de amoureuze schandalen uit van hen die worden gezien als rolmodel. Sommige bekende mensen kiezen ervoor om de roddels voor te zijn, en geven openlijk toe dat ze deze relatievorm hebben.

Ze hebben dus geen relatietips nodig, want ze kunnen het prima zelf. Op deze manier weten ze hun relatie spannend te houden, en hoeven ze niet geheimzinnig te doen. Er ligt altijd een camera in de bosjes, dus de onderstaande bekende mensen hebben publiekelijk bekendgemaakt dat ze een open relatie hebben.

open relatie celebrity

1. Steven Brunswijk

Enige tijd geleden kwam roddelkoningin Yvonne Coldeweijer met het sappige nieuws dat Steven Brunswijk zoenend gespot was met een andere dame. Dat nieuws klopte, maar wat Yvonne niet wist is het feit dat Steven en zijn vriendin Ayla Guiaux erg gelukkig zijn met hun open relatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Brunswijk (@steven_brunswijk)

2. Will Smith

We vliegen even de oceaan over voor een kijkje in het liefdesleven van Will Smith. Hij sloeg vorig jaar het licht uit de ogen van comedian Chris Rock omdat hij over zijn vrouw begon. Will Smith en Jada Pinkett Smith hebben wat huwelijksproblemen gehad, maar nu ze een open relatie hebben, lijken de stormen voorbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

3. Katja Schuurman

Er gaan geruchten dat de relatie tussen Katja Schuurman en Niek Schrijvershof voorbij is, maar zolang de geruchten nog niet zijn bevestigd, kunnen we de open relatie van de twee benoemen. Ze zei eerder in een podcast dat ze niet in een traditionele relatie gelooft, en dat ze graag met iemand is, maar liever niet op elkaars lip zit. Niek woont en werkt op Ibiza.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

4. Carice van Houten

Carice van Houten heeft een internationale topcarrière in de filmwereld, en heeft ook op liefdesgebied weinig grenzen. Ze is al enige tijd samen met de Australische acteur Guy Pearce, en begonnen met een LAT-relatie. Later hebben de twee dit omgezet in een open relatie, en daar zijn ze beiden gelukkig mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

5. Angela Groothuizen

Nederlandse bekendheden zijn sneller open over hun relatievorm dan hun Amerikaanse collega’s, zo ook Angela Groothuizen. Zij en Rob Mooij maken er geen geheim van dat ze een open relatie, en laten weten dat ze erg gelukkig zijn samen, maar het ook gezellig kunnen hebben met anderen.

6. Gwyneth Paltrow

De relatie tussen actrice Gwyneth Paltrow en Coldplay-zanger Chris Martin is een open boek. Ze hebben al 10 jaar een open relatie, en zijn nog steeds erg gelukkig samen. Ze hebben ooit in een interview gezegd dat monogamie niet bestaat, maar ware liefde wel. Ze zijn ook uitgesproken voorstanders van polygame relaties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!