Money & Career

Dit torenhoge bedrag verdient Nicol Kremers op OnlyFans

bedrag-nicole-kremers-onlyfans

Nicol Kremers kennen we allemaal van haar relatie met de schatrijke Peter Gillis. Ook is het inmiddels geen geheim meer dat het koppel uit elkaar is. Er werd al lang en breed gespeculeerd over een breuk in hun relatie. Toen dat eenmaal gebeurde, vroegen mensen zich af – maar wat gaat ze nu voor werk doen? Toen Nicol Kremers op OnlyFans verscheen, kon het speculeren over haar salaris beginnen.

Nicol Kremers op OnlyFans

En wat blijkt? De ex-vriendin van Peter Gillis is nog maar net begonnen, maar verdient nu al bizarre bedragen met haar account. In een gesprek met Powned is Kremers openhartig over hoeveel abonnees ze inmiddels heeft, en wat ze daar precies mee verdient.

Over haar carrièreswitch vertelt ze: “Ik ben gisteren gestart en het ging als een lopend vuurtje natuurlijk. Ik ben bekend in Nederland en België, dus al mijn volgers waren er op aan het wachten dat ik dit ging doen, dus bij deze.” Heel leuk en aardig, maar wat gaat ze dan precies doen? Daar was de brunette duidelijk over:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

“Ik ga vooral mooie foto’s plaatsen, van mezelf, vooral professioneel gemaakt. Met professionele fotografen, alles. Het zijn vooral klassieke foto’s maar ook wel met een pikant tintje, want daar zijn het speciale platforms voor. Ik doe het echt omdat ik het heel erg leuk vind, en omdat ik vind dat ik een mooi lichaam heb.”

Wat verdient Nicol met OnlyFans?

Nicol Kremer is nog maar net begonnen, maar heeft inmiddels al 3000 abonnees op haar kanaal, waar ze volgens zichzelf maandelijks € 60.000,- mee verdient. Trek daar commissie vanaf, en ze houdt maar liefst € 45.000,- over. En dit is nog maar het begin:

“Dat is lekker cashen inderdaad. Peter heeft me achtergelaten met niks, zoals iedereen heeft kunnen lezen in het nieuws, dus bij deze ga ik zelf starten, dus solliciteren op een normale baan met mijn verleden in Massa is Kassa is gewoon heel moeilijk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!