Entertainment

Dit bedrag verdien je als verleider in Temptation Island

bedrag-meedoen-temptation-island-2023
Bron: RTL/Videoland

Alle fans van het programma Temptation Island Love or Leave kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen wat deze maand weer van start gaat. De afgelopen jaren is er echter flink wat veranderd aan het format – want waar verleiders in het verleden alles op alles zette om relaties te verwoesten, draait het tegenwoordig om ‘echte liefde vinden’. *Ahem*.

Nieuw seizoen Temptation Island

Van relaties die op vreselijke manieren strandden tot aan ruzies en affaires – Temptation Island heeft de afgelopen jaren voor flink wat opschudding gezorgd bij televisiekijkers. Dat is ook de reden waarom de makers het format min of meer hebben omgegooid. Want waar het programma in het verleden draaide om het bewust verwoesten van relaties – draait het nu om ‘de ware liefde vinden’.

Koppels die al problemen hebben in hun relatie mogen zich opgeven om hun relatie te testen, en waar mogelijk te redden. Wel zit er een addertje onder het gras: Want de super deluxe villa met onbeperkt drank is overspoeld met hitsige singles die allemaal ‘op zoek zijn naar ware liefde’.

Meedoen aan Temptation Island: wat kun je verdienen?

Veel kijkers hebben zich de afgelopen jaren afgevraagd wat een deelname aan het programma precies opbrengt. Hoewel de enige informatie die we hiervan hebben komt uit 2019, zal het ons niks verbazen dat er niks verandert is. Want wat blijkt? In een artikel uit 2019 vertelt AD Columnist Angela de Jong dat het niet alleen gaat om een gratis vakantie. Volgens De Jong krijgen de verleiders een flinke som geld als het ze lukt om één (of meerdere natuurlijk) van de deelnemers te verleiden.

Dat kan door middel van een zoen, of natuurlijk een stevige sekspartij. Voor een zoen krijgen de deelnemers volgens Angela een bizar bedrag van € 3000,-. Maar krijgen ze het voor elkaar om een deelnemer in het bed te krijgen, mogen ze een bedrag van maar liefst € 10.000,- bijschrijven op hun rekening. Of dit echter iets van het verleden is, of ook wordt toegepast in het huidige 2023 format, is niet duidelijk.

Eisenpakket Temptation Island

We zullen niet alle vragen behandelen, maar een aantal zijn ons toch bijgebleven. Bijvoorbeeld de vraag ‘Beschrijf een erotische filmscène.’ Of ‘Welke invloed heeft alcohol op jou?’ Alles is erop gebouwd om een bepaald type persoon aan te trekken.

‘Beschouw je jezelf op seksueel vlak beginner of gevorderd?’ Is ook een vraag die terugkomt, wat suggereert dat ze alleen deelnemers willen die open zijn over hun seksleven. Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij Videoland.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!