Entertainment

Dit krankzinnige bedrag verdient André Hazes met zijn documentaire op Videoland

André Hazes

Volkszanger André Hazes heeft bekendgemaakt dat hij zijn comeback tijdens Holland Zingt Hazes gaat maken. Volgend jaar maart staat de populaire zanger dus weer op het podium. Hij is echter al eerder te zien in zijn nu al veelbesproken documentaire, dat vanaf 20 oktober op Videoland te zien zal zijn. Naar verluidt krijgt Haze een megabedrag op zijn rekening bijgeschreven voor zijn docu.

Hazes harkt met documentaire serie

Dat de familie Hazes niet vies is van een dikke portemonnee en een leven in luxe is algemeen bekend. André feliciteerde zichzelf onlangs met een peperdure Porsche Panamera om zijn comeback te vieren. In de ophanden zijnde documentaire geeft hij volgens Shownieuws een openhartig kijkje in zijn leven, inclusief de periode met verslavingen waar hij mee te kampen had.

Saillant detail is het feit dat Videoland een bizar bedrag heeft neergeteld voor een documentaire dat maar vijf afleveringen omvat. Volgens hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds, komt dat omdat er al veel van het originele materiaal inmiddels achterhaald is, dus zijn de makers in materiaal gaan knippen en hebben ze beelden verwijderd. Toch krijgt Hazes een gigantisch bedrag voor zijn documentaire op zijn rekening bijgeschreven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Dit bedrag krijgt André Hazes voor zijn documentaire

In de vijfdelige reeks zien we Hazes als een zelfreflecterende man die kritisch naar zichzelf en zijn verslavingen kijkt. De kijker krijgt een blik op de twee jaar dat de ex van Sarah van Soelen met zichzelf in de knoop zat. De zanger krijgt 800.000 euro voor de indringende documentaire. Een megabedrag waar elke Porsche dealer graag zijn bed voor uitkomt. Acht ton voor vijf afleveringen, het leed van een BN’er mag wat kosten.

De documentaire is geregisseerd door Cheeru Mampaey en is geproduceerd door Het Konijn. Op 19 oktober zal de documentaireserie bij Tuschinski in première gaan, waarna het de volgende dag in zijn geheel op Videoland is te zien. Of Roxeanne Hazes ook bij de première aanwezig zal zijn is vooralsnog niet bekend. De belangstelling is in ieder geval groot, en daar profiteert de bovenstaande streamingdienst zeker van mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!