Entertainment

Spinoff show Batman’s The Penguin is gestart met filmen

batman the penguin serie

Hoewel The Batman niet heeft kunnen tippen aan het succes van The Dark Knight, smaakt het alsnog naar meer. The Penguin, gespeeld door Colin Farrell, krijgt namelijk een eigen spinoff serie. Dc Universe is duidelijk druk bezig om het Batman-universum op hun eigen manier uit te breiden, and we like it.

Spinoff serie The Penguin (let op: spoilers)

Omdat het nieuws pas onlangs bekend is gemaakt, wachten we nog op details wat betreft het plot. Wel weten we dat het eerste seizoen acht afleveringen zal hebben. De tijd zal ons moeten leren of er überhaupt gedacht wordt aan een potentieel tweede seizoen. Ook weten we dat de show een tijdlijn zal hebben die dicht bij The Batman film ligt, namelijk een week na de gebeurtenissen ervan.

Aan het einde van de film werd Gotham City overspoeld dankzij Edward Nashton, ook bekend als de Riddler. De serie over The Penguin gaat een brug spelen tussen de eerste Batman film en The Batman Part II, waar momenteel al hard aan gewerkt wordt. Het gerucht gaat zelfs dat Robert Pattinson in de show zal gaan verschijnen. Vooralsnog zijn dat speculaties.

Cast en crew van The Pengiun serie

De afgelopen tijd is The Penguin bezig geweest met het vinden van onder andere Colin Farrell’s mede-castleden. Christin Milioti gaat Sofia Falcone, dochter van Carmine Falcone, spelen. Het nieuwe HBO-drama heeft ook Shohreh Aghdashloo, Michael Kelly, Deirdre O’Connell en Rhenzy Feliz gecast.

Het is mooi om te zien dat DC, net als Marvel in het verleden heeft gedaan, bezig is met het uitwerken van hun ‘universum’. Wij zijn vooral erg benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen die gaan plaatsvinden, zeker als we ons bedenken dat Warner Bros. bijdraagt aan de ontwikkelingen van al deze titels.

Net als het grote nieuws dat The Joker 2 onderweg is, kunnen wij alleen maar hopen dat de filmperiode er snel op zit, zodat ze een trailer met alle fans kunnen delen. We zullen je op de hoogte houden rondom alle ontwikkelingen van The Penguin serie.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!