Food & Drinks

Dries Roelvink maakt carrièreswitch en verkoopt z’n ballen

ballen-van-dries-roelvink

Dries Roelvink tovert met zijn mediaoptredens al jaren bij veel mensen een lach op het gezicht. De volkszanger werd geboren op 1 januari 1959 in Amsterdam. Dries is vooral bekend om zijn volksmuziek en zijn optredens als zanger in verschillende cafés en feesttenten in ons land, maar zoals eerder gezegd is hij ook een graag geziene man op de Nederlandse televisie.

Dries Roelvink de entertainer

In de jaren 80 brak Dries door met zijn hit “Alleen Door Jou”. Hij heeft sindsdien verschillende albums uitgebracht en talloze optredens door het hele land gegeven. Hoewel zijn populariteit door de jaren heen schommelde, blijft hij een bekende naam in de Nederlandse muziekscene. Dat geldt ook voor zijn rol op televisie. Hij heeft deelgenomen aan verschillende realityshows en programma’s.

Denk hierbij aan “De Nationale IQ Test” en “Sterren Springen”. Hij heeft ook zijn eigen realityshow gehad, genaamd “De Roelvinkjes”, waarin het leven van hem en zijn gezin, waaronder Donny Roelvink en Dave Roelvink, onder de loep werd genomen. Dries staat ook bekend om zijn extraverte persoonlijkheid en zijn opvallende uiterlijk. Ondanks zijn soms omstreden imago heeft hij een trouwe schare fans die zijn muziek kunnen waarderen.

De ballen van Dries in de supermarkt

Terug naar de kern. Want de titel van dit artikel moet natuurlijk met een korreltje zout genomen worden, of een snufje mosterd in dit geval. Dries Roelvink heeft sinds drie dagen namelijk zijn eigen gehaktballen in de winkel liggen. In maar liefst 750 vestigingen van Jumbo supermarkten om precies te zijn. In een Instagram post die hij drie dagen geleden maakte vertelde de volkszanger over het grote nieuws:

“Vrienden ik heb groot nieuws ! Mede omdat jullie al jaren zo leuk reageren op mijn gehaktballen liggen “De ballen van Dries” vanaf vandaag in alle 750 Jumbo winkels. Ik ben hier natuurlijk enorm blij mee en jullie erg dankbaar.” Ga jij proberen de ballen van Dries op de kop te tikken? Wij gaan ze zeker proberen, en hopen daarbij dat de ballen van Dries, net als zijn tv optredens, een grote lach op ons gezicht toveren.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!