Style

Novak Djokovic’s extravagante autocollectie en exclusieve horloges

Novak Djokovic
Foto: Instagram @djokernole

Alles wat professionele tennisspeler Novak Djokovic aanraakt lijkt in goud te veranderen. De Servische topsporter draagt sinds 2020 de titel ‘Big Titles King’ omdat hij vrijwel alles heeft gewonnen wat er op tennisgebied te winnen valt. Zijn prestaties hebben een rijk man van hem gemaakt. Dankzij zijn vermogen kan hij zich de duurste auto’s en horloges veroorloven. Djokovic heeft een aantal mooie bolides in zijn garage staan en ook zijn getalenteerde pols is mooi versierd.

Verzamelaar van grandslamtitels

Novak Djokovic (1987) is een absolute superster op het gebied van tennis. De Serviër begon met tennissen toen hij vier jaar oud was. Zijn talent bleef niet onopgemerkt, hij mocht op zijn twaalfde naar de Nikola Pilić Academie voor tennis in München. Daar ontwikkelde en verfijnde hij zijn vaardigheden, die hij op fenomenale wijze liet zien op Roland Garros in 2006. Vanaf dat moment was Djokovic niet te stoppen. Hij sloeg in de jaren erna de ene na de andere tegenspeler van de baan.

Inmiddels is de Servische sterspeler een levende legende op het gebied van tennis, en daar heeft hij bakken met geld mee verdiend. Ook zijn sponsordeals leveren hem een flink bedrag per jaar op, zo zijn onder meer de merken Hublot, Lacoste en Peugeot aan hem verbonden. De tennisser heeft naar schatting een vermogen van 220 miljoen dollar. Zijn autocollectie mag indrukwekkend worden genoemd.

De exclusieve auto’s van Novak Djokovic

Djokovic is niet alleen razendsnel op de tennisbaan, ook op het asfalt trapt hij het gas graag in. De Wimbeldon sensatie bezit een aantal peperdure bolides die per stuk een flink vermogen kosten. Zijn wagenpark heeft een totale waarde van minimaal een miljoen dollar, want het zijn niet de minste racemonsters. De getalenteerde Serviër kan het makkelijk betalen, want het geld stroomt bij hem binnen. Als je een kijkje in zijn garage zou nemen dan krijg je deze bolides te zien:

Peugeot E208

Aston Martin DB9 Volante

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aston Martin (@astonmartinvault)

Mercedes-Benz S-Class S 500

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mercedes S classe (@sclass.amg)

Tesla Model X

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tesla Model X Club (@modelxclub)

Audi R8

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Audi R8 (@audi.r8)


Bentley Continental GT

De horlogecollectie van de Servische tennislegende

Novak Djokovic is graag bij de tijd. De tennisser heeft jarenlang een warme partnership met horlogemerk Seiko gehad. In tegenstelling tot andere toptennissers draagt Djokovic redelijk ‘betaalbare’ horloges. Rafael Nadal heeft bijvoorbeeld een lucratieve samenwerking met horlogemerk Richard Mille, en Roger Federer met Rolex. In het geval van Novak Djokovic is dat op dit moment Hublot.

De toptennisser droeg begin dit jaar tijdens de prijsuitreiking van de Australian Open een Hublot Big Bang MECA-10. De limited editions van dit merk kunnen qua prijs oplopen tot ruim 200.000 dollar. Dat is aardig wat geld, maar altijd nog minder dan de prijzen van de horloges die zijn collega’s dragen. Novak Djokovic kan dure exemplaren makkelijk betalen, maar hij kiest voor een samenwerking met dit merk. Deze horloges zijn te koop voor 25.000 euro, dat is kleingeld voor de toptennisser.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Uhrenkosmos.com (@uhrenkosmos)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Novak Djokovic (@djokernole)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Novak Djokovic (@djokernole)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!