Rides

Dit is de ongekende autocollectie van Cristiano Ronaldo

cristiano-ronaldo-auto

Stiekem zouden we allemaal wel zo willen leven als Cristiano Ronaldo. De Portugese voetballer kan bijna een hele straat vullen met zijn mooiste auto’s. Grote kans dat hij in zijn handjes knijpt met zijn wagenbezit. Hoeveel auto’s er precies op zijn naam staat, durven we niet zeggen maar wel dat Cristiano’s wagenpark op zo’n 20 miljoen euro wordt geschat. Het getal kan overigens nu wat lager liggen nadat er onlangs een medewerker van Cristiano zijn Bugatti van 2 miljoen in de prak heeft gereden. 

Wagens van Cristiano Ronaldo

De 37 jarige Ronaldo houdt van zijn auto’s, zolang deze speciaal zijn natuurlijk. Dit kon je al zie tijdens de Netflix-docu ‘Soy Georgina.  In deze docu kregen we een kijkje in het leven van zijn Spaanse liefde en zien we heel even de garage van Ronaldo in de luxe Madrileense buitenwijk La Finca. Hieronder de mooiste auto’s van Cristiano. En dat zijn er nogal wat!

cristiano-ronaldo-car

Rolls-Royce Cullinan

De Cristiano Ronaldo Rolls-Royce waarin hij rijdt heeft een gepersonaliseerd interieur met zwart en wit leer. Het is ook de enige SUV die Rolls Royce ooit heeft gemaakt. Deze auto kocht Ronaldo kort nadat hij bij Juventus Football Club kwam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ferrari F12 TDF

Dit is één van de favoriete auto’s van Cristiano Ronaldo. Aan de auto hangt een prijskaartje van 500.000 euro. De donkerrode kleur past perfect bij de gele remklauwen. Dat hij deze auto makkelijk kan betalen blijkt wel uit het artikel van RTL nieuws waarin werd gepubliceerd dat de profvoetballer in 2020 al ruim 1 miljard dollar aan vermogen had.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

McLaren Senna

Over deze peperdure mc Laren Senna hadden we al eerder geschreven. Normaal gesproken kiest hij voor een uitvoering met prachtige  kleuren combinaties, maar deze keer heeft ie voor ‘safe’ gespeeld.

ristianoronaldo-mclarensenna

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!