Rides

Deze Duitse autocollectie heeft een waarde van 40 miljoen

autocollectie

Het is altijd een heerlijk gevoel als je je als autoliefhebber mag vergapen aan een bloedsnelle Ferrari of McLaren wanneer je bij de garage het achterlicht van je vijfdehands Volvo laat vervangen. Dichterbij jouw droomauto zul je nooit komen, of toch wel? In Duitsland staat een collectie supercars te wachten om bewonderd te worden. Totale waarde van deze collectie? Ruim 40 miljoen dollar.

Autocollectie ter waarde van 40 miljoen dollar

De inhoud van dit pakhuis is de natte droom van elke autoliefhebber. De eigenaar van deze collectie supercars is Hollmann International, een zeer gerespecteerde autodealer in het exclusieve segment. Een eveneens gerespecteerde naam in deze wereld is de Novitec Group, dat het tunen van auto’s als specialisme heeft. Laatstgenoemde kreeg de mogelijkheid om een rondje te lopen tussen de immense collectie auto’s van Hollman.

Dit liet de Novitec Group zich geen twee keer zeggen, en liet zich gretig rondleiden door een paradijselijke omgeving van supercars. Hollman verkoopt deze auto’s op internationaal niveau en heeft deze locatie onder andere als opslag. Het is waarschijnlijk het grootste platform ter wereld waar de rijken der aarde hun auto’s kunnen bestellen. Novitec-medewerker en Supercar Diaries-presentator Bijon de Kock was de gelukkige die mocht afreizen naar dit pakhuis.

autocollectie hollman

Een hemelse autocollectie

Hollmann is een van de grootste autodealers in het luxe segment op dit continent. Deze exclusieve voertuigen worden naar alle uithoeken van de wereld gestuurd. De Kock liep als een kind in een speelgoedwinkel tussen deze 40 miljoen dollar kostende collectie. Hij moest ondertussen wat ‘eyecandy’ opnemen voor het Youtube-kanaal van Novitec. Er zijn slechtere baantjes op de wereld. Zou Cristiano Ronaldo hier ook zijn auto’s bestellen?

Hij zag onder andere een Bugatti Divo, twee Ferrari SF90 Stradales, een Mercedes McLaren SLR, een Lamborghini Aventador SVJ, een Maserati MC20 en een rijtje Maybachs en G-Wagons. Begin je al te kwijlen? Check dan de gelimiteerde Porsche 935-raceauto met onzichtbare koolstofvezel nog maar eens. Dit is autoporno in zijn zuiverste vorm. Check de onderstaande YouTube-video voor wat extra serotonine in je hersenen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!