Money & Career

The Australian Candyman: een kijkje in het leven van playboy Travers Beynon

Travers Beynon

Hij is een toegewijde vader, een hardwerkende zakenman, en eigenaar van een tabaksbedrijf. Vrij gewoontjes zou je zeggen, maar niets is minder waar. Deze playboy heeft in zijn vrije tijd zijn handen vol aan meerdere mooie vrouwen, dure auto’s, speedboten, en zijn megavilla. Maak kennis met Travers ‘The Candyman’ Beynon.

The Australian Candyman

Gooi Hugh Hefner in een mixer, doe er een vleugje Dan Bilzerian bij, en besprenkel het met Crocodile Dundee. Het resultaat is de flamboyante miljonair Travers Beynon. Deze 50-jarige playboy bezit tabaksbedrijf Freecoice Australia, dat werd opgericht door zijn ouders. Het goedlopende miljardenbedrijf zorgt ervoor dat Beynon het leven van een superster kan leiden, inclusief de aantrekkelijke golddiggers.

Ondanks het feit dat hij getrouwd is en kinderen heeft is Travers Beynon niet monogaam. Hij heeft een ‘main wife’ waarmee hij vier kinderen heeft, daarnaast heeft hij twee vaste vriendinnen, en een complete harem aan vrouwen als hij besluit om los te gaan in het weekend. Deze dames liggen allemaal aan zijn voeten onder het dak van megavilla Candyshop Mansion, waar hij zijn bijnaam Candy Man aan te danken heeft.

Travers Beynon heeft het allemaal

Naast zijn imposante villa heeft Travers Beynon de beschikking over verschillende speedboten, jetski’s, en een helikopter waarmee hij naar zijn tabaksfabrieken gaat als hij aan het werk is. Deze playboy heeft alles wat een man zich kan wensen. Naast al deze speeltjes rijdt hij uiteraard in de meest luxe supercars die je jezelf maar kunt wensen. Van een Ferrari tot een Lamborghini, hij heeft het allemaal.

De Australische zakenman heeft het dus dik voor elkaar. Door de weeks mega deals sluiten en dat in het weekend vieren met champagne en bloedmooie vrouwen in een gigantische villa met meerdere zwembaden. Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze levensgenieter dan hebben we hieronder een filmpje geplaatst waarin een dag uit het leven van Travers Beynon wordt uitgelicht. Succes met je jaloezie.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!