Entertainment

Aqua Kart is de nieuwste sensatie: scheuren over het water tegen je vrienden

aqua-kart-watersport
Foto: AquaKart.com

Wat krijg je als je watersport en motorsport met elkaar kruist? Aqua Kart! Deze nieuwste sensatie zien we steeds vaker op Tiktok voorbij komen. Wij doken in de materie en kwamen er achter dat er al een aantal Aqua Kartbanen zijn geopend de afgelopen jaren. Wij zetten voor je op een rijtje wat deze vorm van entertainment inhoudt en waar je het kunt beoefenen. Want wat is er nou leuker dan racen over het water tegen je vrienden.

Aqua Kart: als Max Verstappen over het water

Op de website van AquaKart noemen ze deze sensatie een vorm van go-karten , met de thrill van watersport. Op deze manier creëren ze een unieke vorm van adrenaline. De website verkoopt verschillende Aqua Karts en heeft banen en San Diego en Marrakech (al weten we niet zeker of deze momenteel open zijn). De beelden zijn in ieder geval hilarisch en hoe vaker we ze zien, hoe meer behoefte we hebben om dit zelf te proberen tegen onze vrienden.

In de comments smeken mensen al om deze banen op meerdere locaties ter wereld te openen. Wij zien in ieder geval een goed business model. Er is meer dan genoeg vraag naar deze innovatie op het gebied van go-karten/jetskien. Je kunt uiteraard ook zelf een circuit opstellen, al zal dit wel wat tijd in beslag nemen. Wellicht een leuk project voor deze zomer? Bekijk alvast wat beelden hieronder om geïnspireerd te raken:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guys 👔 (@guys.nl)

Waar bestel je een Aqua Kart?

Uiteraard kun je ook zelf een Aqua Kart aanschaffen en zelf aan de slag gaan met een circuit. Op AquaKart.com zijn deze karts momenteel niet beschikbaar. Na enig onderzoek stuitten we op de website van Nautical Ventures. De prijzen staan helaas niet op de website. Wel kun je contact met ze opnemen om een offerte aan te vragen.

Wil je liever ‘gewoon’ karten en zoek je naar een unieke ervaring? Bij Branson Track in Amerika kun je real life Mario Karten. Hoe zoiets diks eruit ziet? Lees er hier alles over!

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!