Tech

Apple presenteert vanavond de nieuwe iPhone 11 en het evenement is voor het eerst live te streamen

Apple presenteert vanavond de nieuwe iPhone 11 en

Nog een uurtje wachten en dan is het zo ver, dan gaat Apple namelijk (eindelijk) de nieuwe iPhone 11 officieel presenteren! Het is voor het eerst dat een Apple event live te streamen is dus mocht je niks willen missen dan kan je alles volgen op Youtube…

Zoals altijd doen er natuurlijk altijd de nodige geruchten de ronde en ook dit keer werd er weer hevig gespeculeerd. De iPhone 11 Pro en de Pro Max moeten de succesvolle opvolgers worden van de iPhone XS en de XS Max en naar alle waarschijnlijkheid zijn de nieuwe modellen uitgerust met een drievoudige achteruitcamera en een ultra groothoeklens. Daarnaast zullen de camera’s een upgrade krijgen voor het maken van nog scherpere kiekjes.

Ben Geskin

Apple Streaming Event
Mocht je nou niks willlen missen van het hele gebeuren dan hebben we goed nieuws voor je! Dit is namelijk voor het eerst dat een Apple event te streamen is en hieronder kun jij die checken. Het evenement zal klokslag 19:00 beginnen Nederlandse tijd.

CEO Tim Cook kan in ieder geval niet meer wachten tot de release en deelde eerder vandaag al een kiekje die is genomen met de nieuwe iPhone 11. Ziet er behoorlijk scherp uit als je het ons vraagt..

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!